Rihanna'nın 7 Totemi! - Son Dakika
Magazin

Rihanna'nın 7 Totemi!

Rihanna\'nın 7 Totemi!

Rihanna'nın 7. Yılının 7. albümü "Unapologetic" çıktı!

22.11.2012 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü yıldız albümün tanıtımı için 7 ülkede 7 gün 7 konser vereceği "777 Tur"'a çıktı! 7 rakamı Rihanna'ya uğur getireceğe benziyor!

Island Def Jam'in müdürü Steve Bartels Rihanna için; "Rihanna, çok yönlü müzikal bir güce sahip ve en iyilerden biri olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Yedi yılda her biri muhteşem yedi albüm çıkarttı, daima müzik listelerinde başı çeken isimlerden biri oldu ve yıldan yıla artan başarısıyla sadece en iyilerin ulaşabileceği bir noktaya geldi ki bu durum insanı gerçekten hayretler içinde bırakıyor. "777 Tur"'dan daha yeni döndüm ve size kişisel deneyimlere dayanarak şunu söyleyebilirim ki; hiç kimse Rihanna kadar sıkı çalışmıyor, ve hiç kimse çalışırken onun kadar keyif almıyor." diyor.

Başarılı şarkıcı, altı kez Grammy Ödülleri'ni, üç kez MTV Müzik Videoları Ödülleri'ni, altı kez Amerikan Müzik Ödülleri'ni, 18 kez Billboard Müzik Ödülleri'ni kazandı ve Facebook'ta 62 milyon beğeni alarak elde edilmesi son derece güç "en çok beğenilen kişi" ünvanına sahip oldu. Şarkıcı, Forbes dergisi tarafından, YouTube/VEVO'da 2.9 milyon tıklanmaya sahip oluşu ve bu rakamın kadın sanatçılardan arasında şimdiye kadar görülmemiş bir başarı olması, ayrıca Twitter'da 26 milyondan fazla kişi tarafından takip edilmesiyle "dünyanın bir numaralı sosyal medya starı" olarak gösterildi.

UNAPOLOGETIC'in piyasaya çıkışını abideleştirmek için, sınırlı sayıda üretilmiş iki farklı deluxe kutu seti doğrudan satılmak üzere sadece Rihanna Navy üyeleri için "RihannaNow.com" sitesinde hayranlarını bekliyor! Bahsi geçen deluxe kutu seti "the DIAMONDS BOX and the DIAMONDS EXECUTIVE PLATINUM BOX", bugüne kadar hiç piyasaya sürülmemiş Rihanna görselleri ve sipariş üzerine üretilmiş aksesuarlardan oluşuyor.

Dünyaca ünlü şarkıcıya UNAPOLOGETIC'de Chris Brown, Eminem, David Guetta gibi isimler eşlik etti. Çok ses getirecek bu albüm 23.11.2012'de Universal Music markasıyla tüm Türkiye'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Rihanna'nın 7 Totemi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement