Ringin Ortasında Altına Yaptı - Son Dakika
Spor

Ringin Ortasında Altına Yaptı

ABD Virginia eyaletinde yapılan MMA Kafes Dövüşü maçında büyük bir rezillik yaşandı. Travis Wolford isimli dövüşçü, dövüş sırasında altına büyük tuvaletini yaptı.

07.10.2015 09:24  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Virginia eyaletinde yapılan MMA Kafes Dövüşü maçında büyük bir rezillik yaşandı. Travis Wolford isimli dövüşçü dövüş sırasında altına büyük tuvaletini yaptı. Yaşanan rezillik sonrası maç sona erdi.

Ringin Ortasında Altına Yaptı

Son Dakika Spor Ringin Ortasında Altına Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ERBAA: ....OYLAR KESİNLİKLE AKP YE....... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE AKP....AKP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR....SOLA OY VERİP GÜNAHA GİRME....CHP ,HDP Yİ DESTEKLİYOR HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR..SOLDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ... AKP SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. TERÖRÜ KENDİ SİLAHLARİMİZLA VURUYORUZ...TERÖRÜ BİTİRECEK OLAN PARTİ KESİNLİKLE AKP DİR.. 15 24 Yanıtla
  • Adam gibi oy kullanın : Saadet gelecek Tayyip gidecek Millet sevinecek Çünkü zulüm bitecek 8 25 Yanıtla
  • ÖNEMLİ ADAM: Zaman gelecek...dünya ya öyle güzel bir KIZ gelecek, bütün dünya ondan sorulacak....ve insanlar onun DIŞKISINDAN bir gram satın alabilmek için, bir aylık kazancını (:1500 , 2000 dolar civarinda ) verebilecek... 3 27 Yanıtla M.: Özel adam sen neyin kafasını yaşıyorsun ? 11 0 hakikat: MAL,mısın yoksa beyin özürlümüsün ya sen bu yorumu insanları gazlamak için yaptın bizde tuzağına düştük 5 0 Tarsus: Ne ictiysen banada ver 3 0
  • KARAMURAT: DAYI KURUYU YİYİP ÇIKMIŞ SONRA İLK YUMRUKTA PORT! 7 0 Yanıtla
  • konyalim: bu habere yorum yok 7 0 Yanıtla
  • a5ena: hastanede ayakta büyük tuvaletini yapan kadına rakip olabilir bak :D 5 0 Yanıtla
  • baydınız : yeter artık ya her haberde siyaset yorumu sırf bu mallar yuzunden siteyi takibi bırakıyorum 1 0 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement