Rio'da Ceset Parçaları Sahile Vurdu - Son Dakika
Dünya

Rio'da Ceset Parçaları Sahile Vurdu

Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak Rio de Janeiro kentinde voleybol müsabakalarının gerçekleştireceği sahile ceset parçaları vurdu.

30.06.2016 16:13  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rio Olimpiyatları'nın başlamasına sadece 38 gün kala Brezilya'da bir skandal daha yaşandı. Olimpiyatlara ev sahipliği yapacak Rio de Janeiro kentinde voleybol müsabakalarının gerçekleştireceği sahile ceset parçaları vurdu.

CESET PARÇALARIYLA KARŞI KARŞIYA KALDILAR

Rio'nun meşhur Copacabana plajına gelenler sahile vurmuş ceset parçalarıyla karşı karşıya kaldı. Kopmuş bir ayak ile vücudun başka kısımlarına ait olduğu anlaşılan parçaları görenler büyük şok yaşadı. Sahile gelenler kıyıya vuran ceset parçalarının yanından geçiyorlar. Arka planda ise yapımı devam eden voleybol sahası görülüyor. Polis yetkilileri bir kadına ya da genç birine ait olduğunu düşündükleri parçaların kime ait olduğunu henüz tespit edemedi.

ORGANİZASYONDA BÜYÜK AKSAKLIKLAR YAŞANIYOR

Brezilya'da başlamasına kısa bir süre kalan olimpiyat oyunları öncesi ülkenin üzerinde kara bulutlar dolanmaya devam ediyor. Zika virüsünün patlamasıyla büyük sıkıntı yaşayan ve ekonomik krizle boğuşan Brezilya organizasyonla ilgili aksaklıklarla sık sık haberlere konu oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Olimpiyat etkinliğinde kullanılan jaguar, meşalenin taşındığı törenden sonra kaçtığı için vurularak öldürülmüştü. Bu olayın ardından 27 yaşındaki Marcelino Mateus Silva Proença Olimpiyat meşalesini bir kova su fırlatarak söndürmesi sonrasında tutuklanmıştı.

REZERVASYONLAR İPTAL

Brezilya'yı etkisi altına alan Zika virüsü nedeniyle Olimpiyatların ertelenmesi ve başka bir ülkeye taşınması teklif edilmişti. Bu teklif kabul edilmedi ama pek çok olimpiyat tutkunu sağlık endişesi nedeniyle bu seneki oyunları yerinde izlemekten vazgeçti. Çok sayıda rezervasyon iptal edildi.

Kaynak: Sözcü


Rio\'da Ceset Parçaları Sahile Vurdu

Son Dakika Dünya Rio'da Ceset Parçaları Sahile Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan: Kaynak sozcu ise yalandir 4 1 Yanıtla

Advertisement