Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Genç ve Büyükler 1. Etap Müsabakaları Adana'da Başladı - Son Dakika
Spor

Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Genç ve Büyükler 1. Etap Müsabakaları Adana'da Başladı

Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Genç ve Büyükler 1. Etap Müsabakaları Adana\'da Başladı

Cimnastik Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Genç ve Büyükler 1. Etap Müsabakaları” Adana’da başladı.

06.02.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cimnastik Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan "Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Genç ve Büyükler 1. Etap Müsabakaları" Adana'da başladı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Cimnastik Federasyonu Başkan Vekili Emre Bağcı, yarışmalara 20 kulüpten 52 kız sporcunun katıldığını, Adana'da organizasyondan mutlu olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ritmik Cimnastiği 2 etap üzerinden yapacaklarını ve en iyileri belirleyerek milli takıma kazandıracaklarını ifade eden Bağcı, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Bu sezon ritmik cimnastikte en önem verdiğimiz müsabakaların birini Adana'da yapmayı uygun bulduk. Ritmik cimnastikte olimpiyatlara gitme şansını kaybettik. Ancak, Artistik Cimnastik'te ilk kez olimpiyatlara gitme şansımız yüksek. Bu bağlamda, yoğun çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca, Trabzon'da Okullararası Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapacağız. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Geleceğin dünya ve olimpiyat şampiyonlarını hazırlıyoruz. Bizlere Adana'da gösterilen ilgiye teşekkür ederiz. Sporcu, hakem, antrenör ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederiz."

UYANIK: "TÜM KONUKLARIN ADANA'DAN İYİ İZLENİMLE AYRILMALARINI SAĞLAYACAĞIZ"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Uyanık, öncelikle bu gibi önemli etkinliğin Adana'da yapılmasını sağlayan Federasyon Başkanı Suat Çelen ile diğer yöneticilerine teşekkür etti.

Sporcuları Adana'da görmekten mutlu olduğunu ifade eden Uyanık, tüm federasyonların etkinliklerini Adana'da yapmayı arzuladıklarını, spor kenti Adana'da her türlü etkinliğin üstesinden gelecek deneyimli ekibe sahip olduklarını belirterek, sporcu, hakem, antrenör, yöneticilerin Adana'dan iyi izlenimlerle ayrılmaları sağlayacaklarını belirterek başarılar diledi.

Konuşmalardan sonra, Cimnastik Federasyonu Başkan Vekili Emre Bağcı, katkılarından dolayı İl Spor Vekili Mustafa Uyanık'a plaket verdi. Etkinliği, İl Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu, Cimnastik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mahmut Yıldızhan ve diğer görevliler izledi.

Öte yandan, 25 hakemin görev yaptığı Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Genç ve Büyükler 1. Etap Müsabakaları yarın sona erecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ritmik Cimnastik Kulüplerarası Genç ve Büyükler 1. Etap Müsabakaları Adana'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement