Rixos Hotels'e Uluslararası Stevie Ödülü - Son Dakika
Güncel

Rixos Hotels'e Uluslararası Stevie Ödülü

Rixos Hotels\'e Uluslararası Stevie Ödülü

Rixos Hotels, dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Awards'ta üç kategoride ödüle layık görüldü.

06.03.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rixos Hotels, iş dünyasının küresel ölçekteki en büyük ve en itibarlı ödüllerinden biri olan Stevie İş Ödülleri 2015'te ödülleri topladı. Las Vegas'ta düzenlenen ödül töreninde, Business Development Achievement of the Year - Hospitality & Leisure Industries, Customer Service Department of the Year – Leisure & Tourism ve Best Use of Technology in Customer Service dallarında toplam üç bronz Stevie ödülünün sahibi Rixos Hotels oldu.

Bu yıl dokuzuncusu verilen Stevie® Awards Satış ve Misafir İlişkileri ödüllerine dünya genelinden 139 firma katıldı. İki ay süren ve yedi değerlendirme komitesi tarafından titizlikle seçilen kazananlara ödülleri 27 Şubat'ta Bellagio, Las Vegas, Nevada'da görkemli bir tören ile verildi.

Layık görüldükleri ödüllerin kendileri için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Rixos Hotels Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım, "Yunanca'da "taçlandırma" anlamına gelen, "Stevie" ödüllerini alarak, uluslarası lüks otel zinciri hedefimizi bir kez daha taçlandırdığımızı düşünüyorum. ……" dedi. Las Vegas'ta düzenlenen tören ödülleri Rixos Hotels Kurumsal E-Ticaret Müdürü Ömer Şimşek teslim aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rixos Hotels'e Uluslararası Stevie Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement