Rızaiye'nin Sorunları Çözülüyor - Son Dakika
Güncel

Rızaiye'nin Sorunları Çözülüyor

Rızaiye\'nin Sorunları Çözülüyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 5 yıldır ihmal edilen Rızaiye Mahallesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

11.07.2014 12:23  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Rızaiye Mahallesinde bulunan eski Yaylacık yolu olarak bilinen sokağa kilitli parke taşı döşeniyor. Daha önce asfalt olan sokak yeni bir çehreye kavuştu. Mahalle sakinleri çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Rızaiye Mahallesinde Üniversite Caddesi ile başlayan çalışmalar eski Yaylacık yolu ile devam ediyor. Daha önce asfalt olan yolda çukurlar oluşmuş, çukurlarda biriken suların duvarlara sıçramasından rahatsız olan mahalle sakinleri, durumu Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a iletmelerinin ardından sorunun çözülmesi için Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vermesiyle mahallede hummalı bir çalışma başladı. Asfalt kaldırılarak yerine kilitli parke taşı döşenmeye başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a vatandaşlar teşekkür ettiler.

'Mahalleye Hizmet Sizinle Yeniden Geldi'

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın çalışmaları yerinde incelerken sohbet ettiği mahalle sakinleri 5 yıldır hizmet alamadıklarını ifade ettiler. Rızaiye Mahallesine hizmeti Belediye Başkanı Yavaş'ın görev yaptığı dönemde aldıklarını ifade eden mahalle sakinleri; "Mahallemiz sizin görev yaptığınız dönemlerde hizmet alıyor. Sizin başkanlığınız döneminde her sorunumuz çözüldü. 5 yıl önce sizin yaptığınız hizmetlerden başka mahallemize hizmet alamadık. Yeni dönemde de hizmet almaya başladık. Allah Sizden Razı Olsun" diye konuştular.

Hiçbir ayrım yapmadan tüm mahallelere en iyi hizmeti vereceklerini kaydeden Başkan Yavaş; "İlçemizin daha modern bir görüntüye kavuşması için çalışıyoruz. Kilitli parke taşı döşenmeyen mahallemiz kalmayacak. Üniversite Caddesinde su nedeniyle yol sürekli bozuluyordu. Bu sorunu çözdükten sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Rızaiye Mahalle Muhtarı Mustafa Karaca ile birlikte sorunları dinleyen Belediye Başkanı Yavaş'a mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rızaiye'nin Sorunları Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement