Rize Belediyesi'nden Mahallelere 3 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika
Yerel

Rize Belediyesi'nden Mahallelere 3 Milyon Liralık Yatırım

Rize Belediyesi\'nden Mahallelere 3 Milyon Liralık Yatırım

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce "Altyapı ve Ulaşılabilirlik Destek Projesi" kapsamında merkez mahallerine yaklaşık 3 milyon liralık yatırım yapılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

25.07.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce "Altyapı ve Ulaşılabilirlik Destek Projesi" kapsamında merkez mahallerine yaklaşık 3 milyon liralık yatırım yapılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Reşat Kasap, yaptığı açıklamada, sorunların tespiti yönünde çalışmalarının sürdüğünü, yatırımların devam edeceğini belirtti.

Tespitler doğrultusunda Rize merkez mahallelerinde yeni yol yapımı, bakımı ve onarımı için çalışmalar başlattıklarını ifade eden Kasap, "Engelli vatandaşların toplumsal yaşama tam ve eşit olarak katılabilmeleri ve çevrenin engelsiz hale getirilebilmesi için 'Ulaşılabilirlik Destek Projesi' kapsamında yatırımlar yaptık. Projenin hayata geçirilmesi için ihale aşamasının tamamlandı. Yapım çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Kasap, şehrin en önemli sorunlarından birinin de altyapı eksikliği olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Tespit edilen yerlerde çalışmaların başlatılabilmesi için gerekli ihaleler yapıldı. Altyapı çalışmaları en kısa sürede başlayacak. Kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hattı yapımı için Rize Merkez Portakallık, Çarşı, Kale, Reşadiye, Boğaz ve Tophane mahallelerinde olmak üzere bin 877 metrelik kanalizasyon hattı, bin 380 metre içme suyu hattı ve 620 metre yağmur suyu hattı için toplam 3 bin 877 metrelik altyapı hattı ihalesi tamamlandı ve yapım çalışmalarına başlayacağız." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize Belediyesi'nden Mahallelere 3 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement