Rize'de 3 Yıldır Aranan Kişi Evinin Çatısındaki Özel Bölmede Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Rize'de 3 Yıldır Aranan Kişi Evinin Çatısındaki Özel Bölmede Yakalandı

Rize\'de 3 Yıldır Aranan Kişi Evinin Çatısındaki Özel Bölmede Yakalandı

Rize'de 3 yıldır aranan kişi evinin çatısındaki özel bölmede yakalandı Rize'de, 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 yıldır aranan B.G., polisin kapıyı kırarak girdiği evin çatı katında saklandığı özel bölmede yakalandı.

01.03.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de 3 yıldır aranan kişi evinin çatısındaki özel bölmede yakalandı

Rize'de, 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 yıldır aranan B.G., polisin kapıyı kırarak girdiği evin çatı katında saklandığı özel bölmede yakalandı. Gözaltına alınan B.G. evden çıkarılırken yakınları gözyaşlarını tutamadı.Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarıö ve 'Cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan B.G.?nin yakalanması için özel bir ekip kurdu. Teknik ve fiziki takip sonucunda B.G.?nin Kanbursırt Mahallesi'ndeki evlerinde saklandığı belirlendi. Bu sabah erken saatlerde eve baskın düzenleyen polis, kapıyı açmaları için uyardığı ev sahiplerinin karşı çıkması üzerine kapıyı koçbaşı ile kırarak eve girdi. Evde arama yapan polis ekipleri, çatı katında özel bir bölmede saklanan B.G.?yi yakaladı.

3 yıldır çatı katında saklandığı anlaşılan B.G. evden çıkarılırken yakınları gözyaşlarını tutamadı. Rize Adliyesi'ndeki işlemlerin ardından tutuklanan B.G, Kalkandere L Tipi Cezaevine konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de 3 Yıldır Aranan Kişi Evinin Çatısındaki Özel Bölmede Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi
    10:55 Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin teknik altyapısını güçlendirmek için yeni ekipmanlar temin ediyor. İtfaiye araçlarında kullanılan tabletlerle ekiplerin olay yerine daha hızlı ulaşması ve müdahalede bulunması amaçlanıyor.

  • Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak
    10:53 Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulusal Süt Konseyi'nin çiğ süt tavsiye fiyatını yükseltme kararı aldığını ancak süt yemine zam geldiğini belirterek, süt parasının üreticinin cebine girmeden çıktığını söyledi. Gürer, artan ahır giderini ve yem fiyatlarını düşürmeden çiğ süt fiyatının besicinin yarasına merhem olmayacağını ifade etti.

  • Pendik'te Ehliyetsiz ve Sigortasız Şekilde Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı
    10:52 Pendik'te Ehliyetsiz ve Sigortasız Şekilde Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı

    Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Pendik'te ünlü market zinciri Migros'un aracıyla drift atan ehliyetsiz ve sigortasız sürücüye 65 bin 877 TL cezai işlem uyguladı. Sürücü ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan adliyeye sevk edildi.

  • Tekirdağ'da Ambulans Personeline Saldıran Jandarma Uzman Çavuş Açığa Alındı
    10:52 Tekirdağ'da Ambulans Personeline Saldıran Jandarma Uzman Çavuş Açığa Alındı

    Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatılırken, uzman çavuşun ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

  • Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi
    10:52 Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi

    Afyonkarahisar, Türkiye'nin önemli kavşak kentlerinden biri olarak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca 4 milyonun üzerinde araç geçişi yaşadı. Antalya, İzmir, Denizli ve İstanbul yönüne olan geçişlerin çoğunlukta olduğu belirtilirken, bazı kişilerin kent merkezine giriş yaparak kaymaklı ekmek kadayıfı, sucuk ve lokum gibi ürünler alışverişi yaptığı ifade edildi.

  • ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek
    10:52 ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin ile Fenerbahçe, yarın karşı karşıya gelecek. İlk iki maçı kaybeden ÇBK Mersin, saha avantajını kullanarak galibiyeti hedefliyor. Seride 3 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek.


Advertisement