Rize'de Köydes Kapsamında Yapılan Yatırımlar Değerlendirildi - Son Dakika
Yerel

Rize'de Köydes Kapsamında Yapılan Yatırımlar Değerlendirildi

Rize\'de Köydes Kapsamında Yapılan Yatırımlar Değerlendirildi

Rize Valisi Nurullah Çakır başkanlığında 'Köydes' kapsamında yapılan yatırımların değerlendirildiği bir toplantı yapıldı.

09.05.2013 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Valisi Nurullah Çakır başkanlığında 'Köydes' kapsamında yapılan yatırımların değerlendirildiği bir toplantı yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, ilçe kaymakamları ve ilgili daire müdürleri katıldı.

Vali Çakır, toplantının açılışında yaptığı konuşmada bütün iş makinelerinin yenilendiğini ve bu sayede il merkez ve ilçelerdeki işlerin daha da kolaylaştığını belirten

Vali Çakır "İlimizin topyekün kalkınmasını sağlayabilmemiz için en önemli husus sizlerin alandaki hakimiyetiniz, olayları sıcağı sıcağına takip, aktarılan kaynakların verimli ve yerinde kullanımından geçmektedir" dedi.

Rize'deki içme suyu konusundaki çalışmalara da değinen Vali Çakır, "Sayın Başbakanımız ve Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı'nın da yakından takip ettiği, Rize'deki içme suyu çalışmaları konusunda nihai raporun hazırlanarak bir master plan haline dönüştürülmesinin zamanı geldi. Bu konuda da gereğini yapacağınızdan hiçbir kuşkum yok" diye konuştu ve verimli bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rize'de Köydes Kapsamında Yapılan Yatırımlar Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement