Rize'de Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Rize'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Rize\'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Vali Yazıcı: "Bizim önceliğimiz, seçim sürecinin esenlik ve güvenliğinin temin edilmesi, özellikle il ve ilçe seçim kurullarından gelecek talep ve beklentilerin karşılanması, buna ilişkin tedbirlerin alınması, planlanmasıdır"

24.07.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 10 Ağustos 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Rize Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, Yazıcı'nın şu ifadelerine yer verildi:

"Bu seçimde ilk defa cumhurbaşkanı halkın oylarıyla belirlenecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararlar ve Seçim Kanunu Hükümleri doğrultusunda seçimlerin başlangıcından bitimine kadar Yüksek Seçim Kurulu denetiminde, illerde ise İl ve İlçe Seçim Kurullarının denetiminde yürütülecektir. Seçim öncesi hazırlıkları, seçim günü ve sonrasında vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde oyunu kullanabilmesi ve vatandaşlık görevini ifası bizim denetimlerimiz ve anayasal düzen içerisinde gerçekleşecektir. Bunun için de idari ve güvenlik birimlerimiz gerekli planlamalar ile seçim sürecinde gerekli çalışmaları yapacaktır. İdari birimler ve ağırlıklı olarak güvenlik birimleri olarak bizim önceliğimiz, seçim sürecinin esenlik ve güvenliğinin temin edilmesi, özellikle il ve ilçe seçim kurullarından gelecek talep ve beklentilerin karşılanması, buna ilişkin tedbirlerin alınması, planlanmasıdır." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rize'de Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement