Rize'de Şiddetli Yağış: 1 Çocuk Kayıp - Son Dakika
Yaşam

Rize'de Şiddetli Yağış: 1 Çocuk Kayıp

Rize ' de bu sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağışlar Fındıklı, Çayeli ve Hemşin ilçelerinde sel, heyelan ve su baskınlarına yol açarken, Fındıklı ilçesinde bir çocuk sel suları nedeniyle kayboldu.

01.09.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize ' de bu sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağışlar Fındıklı, Çayeli ve Hemşin ilçelerinde sel, heyelan ve su baskınlarına yol açarken, Fındıklı ilçesinde bir çocuk sel suları nedeniyle kayboldu....

Ayrıntılar: http://beyazgazete.com/video/webtv/3-sayfa-15/rize-de-siddetli-yagis-1-cocuk-kayip-451910.html

Rize\'de Şiddetli Yağış: 1 Çocuk Kayıp
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Rize'de Şiddetli Yağış: 1 Çocuk Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş ve Hakkari'de Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Sürdürdü
    10:55 Muş ve Hakkari'de Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Sürdürdü

    Muş ve Hakkari'de karla mücadele ekipleri, metrelerce karın bulunduğu yollarda çalışmalarını sürdürdü. Muş'ta 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler grup köy yolunu açmak için çalışma başlatan ekipler, Çavuştepe mevkisinde kar kalınlığının 7 metreye ulaştığı zorlu bir bölgede ilerlemekte güçlük çekti. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ise ekipler, 5 metreyi bulan kar kalınlığına rağmen üs bölgelerinin yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdü.

  • İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada
    10:51 İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit'te kurulan Lokomotif Çocuk Köyü'nde çocuklar hem eğleniyor hem de yeni bilgiler öğreniyor. Köyde düzenlenen etkinlikler arasında sahne gösterileri, yarışmalar ve atölyeler yer alıyor. Ayrıca, çocuklar ve ebeveynler için psikolojik danışmanlık hizmeti de sunulacak.

  • Kızılay Kulu Şubesi, Kulu ilçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi
    10:48 Kızılay Kulu Şubesi, Kulu ilçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi

    Konya'nın Kulu ilçesinde bulunan Kızılay Kulu Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Camikebir Mahallesinde bulunan Kızılay Şubesi binası bahçesinde 150 kişiye iftar yemeği verdi. Kulu Müftüsü Muhsin Yıldız'ın duasının ardından oruçlar açıldı. Kızılay Kulu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, 'Kızılay Şube Başkanlığında görevli bulunan personel tarafından hazırlanan 150 kişilik iftar yemeği ikramında bulunduk' dedi.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, devletimizin sevgisine emanet edilen çocuklarla iftar yaptı
    10:43 Düzce Valisi Selçuk Aslan, devletimizin sevgisine emanet edilen çocuklarla iftar yaptı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, eşi Pınar Aslan ile birlikte Düzce'de Sosyal Hizmet tesisleri kazandıran hayırseverlerin katılımıyla, devletimizin sevgisine emanet edilen çocuklarla iftar sofrasında buluştu. Aslan, iftarda evlatlarımızın her zaman yanlarında olduklarını ve olacaklarını belirterek, sağlıkla kavuşmayı temenni etti.

  • Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e veda iftarı düzenlendi
    10:39 Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e veda iftarı düzenlendi

    Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e veda iftarı programı düzenlendi. İlçe protokolü tarafından düzenlenen iftar programına Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Garnizon Komutanı Kd. Dz. Albay Burhan Arpacı ve kaymakamlık daire müdürleri katıldı.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi
    10:29 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hidrosefali hastası Elanur'un sosyal medya üzerinden yaptığı akülü araba isteğine cevap vererek, onu evinde ziyaret etti ve isteğini yerine getirdi.

  • Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
    10:27 Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde, ağaca çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu
    10:27 Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası Akvadi'de kurdu. Başkan Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik ederek, Denizli'ye hizmet ettiklerini belirtti.

  • Küçükçekmece'de Fabrikadan Yangın Paniği: 1 İşçi Yaralandı
    10:26 Küçükçekmece'de Fabrikadan Yangın Paniği: 1 İşçi Yaralandı

    Küçükçekmece'de bulunan bir halı fabrikasında çıkan yangında bir işçinin yaralandığı öğrenildi. Fabrikada büyük çapta hasar meydana gelirken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

  • Papa Francis, Paskalya Yortusu kapsamında hapishanedeki 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkayıp öptü
    10:23 Papa Francis, Paskalya Yortusu kapsamında hapishanedeki 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkayıp öptü

    Papa Francis, Roma'daki bir hapishaneyi ziyaret ederek 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkadı ve öptü. Ayini tekerlekli sandalye üzerinden gerçekleştiren Papa, kadınlara gülümseyerek ayaklarını yıkadı. Kutsal Perşembe olarak kutlanan bu tören, İsa'nın havarilerine olan alçak gönüllülüğünü yansıtmaktadır.

  • İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu
    10:21 İş makinesinin darbesiyle 6 katlı bina yerle bir oldu

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, deprem sonrası yıkım süreci devam eden 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Yıkılma sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi sakinleriyle iftarda buluştu
    10:20 Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi sakinleriyle iftarda buluştu

    Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi sakinleriyle iftar programında bir araya geldi. Programda Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunarak dua edildi. Ayvat, ramazan ayının birlik, beraberlik ve rahmet ayı olduğunu vurgulayarak, sakinlere her zaman destek olacaklarını belirtti. Programa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü, İlçe Müftüsü ve Havza Bakım Merkezi Müdür Vekili de katıldı.


Advertisement