Rize'de Spor Yatırımları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Rize'de Spor Yatırımları Hızla Devam Ediyor

Rize\'de Spor Yatırımları Hızla Devam Ediyor

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait olan tesis ve alanları gezdi.

13.07.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olan tesis ve alanları gezdi.

İl Müdürü Mustafa Çelik ve beraberinde Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Şube Müdürü Yusuf Büyükle birlikte Merkez Gençlik Merkezi, Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, Çayeli Gençlik Merkezi, Kalkandare Futbol Sahası Tribünü Kamp Eğitim Merkezi inşaatı ve Rize A.Ş tarafından yapılan Olimpik Yüzme Havuzu ile 3000 kişilik Spor Salonu inşaatını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Gezi sonrası açıklamalar bulunan İl Müdürü Çelik "Tesislerin artması ile Rize'de spor daha da güçlenecek, tesisleri ilimize kazandıranlara Rize Gençliği olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Rize, yapılmaya devam eden olan bu tesislerle sporun her türüne hitap edecek bir yer olacaktır. İlimiz, Türkiye'de her spor branşından takımların gelip kamp yapabileceği, konaklayacağı ve müsabaka yapabileceği bir komplekse dönüşecek" dedi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rize'de Spor Yatırımları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement