Rize'de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Rize'de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

Rize\'de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üç kişi hayatını kaybederken üç kişide ağır yaralandı.

26.07.2014 16:44  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir aile yok oldu. Kazada 3 kişini yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre olay bugün saat 14: 00 sularında Rize'nin Güneysu İlçesi Kıbledağı Köyü Zurnacılar Mevkisi'nde meydana geldi. Kazada Süleyman Demirkan (50) yönetimindeki 53 DA 072 plakalı yaş çay yüklü kamyonet direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu uçuruma düşerek 300 metre yuvarlandı. Araçlara takılıp duran aracın içerisindeki Araç araç sürücüsü Süleyman Demirkan'ın eşi Fatma Demirkan (45), kardeşi Zeliha Mamış(45) kızı Gülsüm Demirkan (25) olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. Sürücü Süleyman Demirkan, oğlu Ahmet Demirkan (22) ve kızı Betül Demirkan (18) ise ağır yaralandılar. Yaralılar ambulanslar ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

AFAD ÇALIŞANI BAYGINLIK GEÇİRDİ

Aracın düştüğü ormanlık alana yaya olarak ulaşmak güç olduğu için Rize Valiliği AFAT ekipleri dağcılık malzemeleri kullanarak aracın bulunduğu yere tırmandı. Yaralılar ve ölenlerin bedenleri ipler yardımı ile yola indirilebildi. Kurtarma çalışması sırasında bir AFAD personeli belindeki ipin kayması sonucu yuvarlandı. Düştüğü yerde baygınlık geçiren kişinin imdanına diğer arkadaşları yetişti. Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek kurtarma çalışmasını yerinde takip etti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rize'de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement