Rize'de Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika
Yerel

Rize'de Uyuşturucuyla Mücadele

Rize\'de Uyuşturucuyla Mücadele

Vali Yazıcı: "İlimiz genelinde toplum sağlığını ciddi şekilde tehdit eden uyuşturucu ve satıcılarına yönelik çalışmalarımızı büyük titizlikle sürdüreceğiz"

26.07.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Valisi Ersin Yazıcı, uyuşturucu maddelerin kullanımı ve dağıtımının önlenmesi yönündeki çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla mücadelelerinin, Rizeliler'den alacakları destekle artarak devam edeceğini belirtti.

Rize'nin asayişi ve huzuru için çalıştıklarını ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin beden ve ruh sağlıklarının korunmasına yönelik uyuşturucuyla mücadelede önemli çalışmalar yürütüyoruz. Gençlerimizi hedef alan uyuşturucu madde ticareti ve naklini yapan şahıslara yönelik çok yönlü çalışmalara kararlılıkla devam edeceğiz. Halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlimiz genelinde toplum sağlığını ciddi şekilde tehdit eden uyuşturucu ve satıcılarına yönelik çalışmalarımızı büyük titizlikle sürdüreceğiz. Vatandaşların da bu konuda duyarlı davranarak herhangi bir duyum veya tespiti emniyet güçlerimizle paylaşmalarını istiyoruz." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement