Rize'de Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Komşusu Çıktı - Son Dakika
Güncel

Rize'de Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Komşusu Çıktı

Rize\'de Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Komşusu Çıktı

Rize'de geçen yıl ellerinden yatağa bağlanmış ve bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 82 yaşındaki Necmettin İpek'in cinayet zanlısı komşusunun oğlu çıktı.

02.07.2016 17:34  Güncelleme: 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Gündoğdu Mahallesi'nde 31 Mayıs 2015 tarihinde yaşanan cinayet olayında, komşuları yalnız yaşayan Necmettin İpek'ten haber alamayınca polise haber verdiler.

VÜCUDUNDA TORNAVİDA DARBELERİ VARDI

Kapıyı kırarak eve giren polis ekipleri, ellerinden yatağa bağlanmış yaşlı adamın kanlar içindeki cesedini buldu. Yapılan ilk incelemede Necmettin İpek'in vücudunda 16 bıçak ve tornavida darbesi belirlendi. Yaşlı adamın eşyalarına dokunulmadığı ve cüzdanındaki parasının alınmadığı belirlendi.

Rize'de Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Komşusu Çıktı

37 ŞÜPHELİ BELİRLENDİ

Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı yönetiminde Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesine özel bir ekip kuruldu. Mahallede 78 kişilik şüpheli listesi oluşturan polis ekipleri, çalışmalar sonrasında 37 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelilerden parmak izi ve kan örneği alan polis tespitler sonucunda, yaşlı adamın komşusunun oğlu, 6 ayrı suç kaydı bulunan Erdem B.'nin katil zanlısı olduğunu belirledi.

Rize'de Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Komşusu Çıktı

TATİLDE YAKALANDI

Polis tarafından aranan Erdem B., bayram tatilini geçirmek üzere Antalya'dan geldiği Rize'de polisin takibi sonucu yakalandı.

KÜFRETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Necmettin İpek'i, annesine ve kendisine küfür ettiği gerekçesiyle tornavida ve bıçak darbeleri ile öldürdüğünü itiraf eden Erdem B., polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği Rize Adliyesi'nde nöbetçi mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Komşusu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • talip erdogmus: rize n in küküne kibrit suyu dökeceksin.....al birini vur ötekini...... 9 4 Yanıtla
  • pala: cezalar basit insanlar.... kork muyor 10 0 Yanıtla
  • MUHAMMET: SURİYELİLER VATANDAŞ OLURSA BİR DAHA OYUMU VERMEM KILIÇTAROĞLUNA VRECEM NE REZİLLİK VATANINA İHANETTIR 7 2 Yanıtla ben kürdüm tayibe hayranım : sende zaten kılıçdaroğlu kafası var aptall yalanciiiiiiiiiiii 0 0
  • m.çakır: dedesi yaşındaki adamı hunharca nasıl öldürüyorsun.ne biçim insansın. 7 2 Yanıtla
  • EMEK.: Bu memlekete idam şart.İDAM. 7 0 Yanıtla
  • ORTA YOL: SÖVMÜŞ SE BİLE DURUP DURURKEN NİYE SÖVSÜN .GERÇİ SÖVMEK ZATEN YANLIŞTA . SÖVDÜ YALANINA DA PEK İNANMADIM HER ZAMAN SÖYLÜYORUZ 6 SUÇTAN SABIKALI SERBEST BIRAKILMIŞSA GİT SABIKALARA DEVAM ET DEMEK DEĞİLMİDİR ? . 5 0 Yanıtla
  • suriyeli istemiyoruz: Suyelilre vatandaslik veriyor toplum olrak kiniyoruz istifa etmeli 4 0 Yanıtla
  • Merve: Muge anli ya haber verin 2 0 Yanıtla
  • paşa: meseleleler bir anlık değildir. geçmiş yaşanmışlar vardır.. bardak taşar bi yerde....küfür bahanesi olur 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement