Rize'deki Silahlı Kavga - Son Dakika
Yerel

Rize'deki Silahlı Kavga

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde iki kardeşin öldürüldüğü silahlı kavgaya karıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

02.09.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde iki kardeşin öldürüldüğü silahlı kavgaya karıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri olayın ardından yaptığı çalışmada zanlılardan Ali K'yi, Yağmurlu köyü mevkisinde yakaladı.

Ali K'nin emniyetteki ifadesinde, olayı oğlunun gerçekleştirdiğini ileri sürerek, kendisinin olay sonrasında oğlunu alarak uzaklaştırdığını, araçlarının şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazanın ardından onu bir daha görmediğini iddia ettiği öğrenildi.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Pazar Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sonrası kaçan Mehmet K'nin yakalanması için başlatılan çalışmalar ise sürüyor.

Çamlıhemşin Kaymakamlığı önünde önceki gün, Ali K. ve oğlu Mehmet K. ile akrabaları Mustafa K. (54) ve kardeşi Mehmet K. (51) arasında, arazi anlaşmazlığı yüzünden kavga çıkmış, kavgada silahla vurulan Mustafa K. ve kardeşi Mehmet K, kaldırıldığı Kaçkar Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olayın ardından kaçan Ali K. ve oğlu Mehmet K'nin içerisinde bulunduğu otomobil, şarampole yuvarlanmıştı. Zanlıların, otomobilden inerek kaçtığı belirlenirken, söz konusu kişilerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'deki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement