Rize'den Mısır'a Mektuplu Çağrı - Son Dakika
Güncel

Rize'den Mısır'a Mektuplu Çağrı

Rize\'den Mısır\'a Mektuplu Çağrı

Rize’de bir grup eylemci, Mısır devlet kurumlarına gönderdikleri mektuplarla Muhammed Mursi ve arkadaşlarının idam kararından vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

10.07.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de bir grup eylemci, Mısır devlet kurumlarına gönderdikleri mektuplarla Muhammed Mursi ve arkadaşlarının idam kararından vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) ve Rize İmam Hatipliler Derneği (RİHDER) öncülüğündeki sivil toplum kuruluşları, Mısır'da idam kararı verilen Muhammed Mursi ve arkadaşları için basın açıklaması yaptı. Grup adına konuşma yapan RİHDER Başkanı Eyüp Furtuna, "Tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak bu eylemler yapılıyor. Mısır'daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na, Adalet Bakanlığı'na ve Azher Üniversitesi'ne Mursi ile arkadaşlarının uğradığı idam kararlarının uygulanmasıyla Mısır'da yeni bir kargaşa ve çatışma döneminin başlayacağını dile getiren bir mektup göndereceğiz" dedi.

Mısır'a gönderilecek mektubun okunmasının ardından grup toplu bir şekilde PTT Şubesi'ne giderek, ellerindeki mektupları Mısır Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na, Adalet Bakanlığı'na ve Azher Üniversitesi'ne gönderdi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rize'den Mısır'a Mektuplu Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement