Rize Fenerbahçe Maç Özeti (1-4) 11.02.2015 Ç.Rize FB Goller - Son Dakika
Soğuk Haber

Rize Fenerbahçe Maç Özeti (1-4) 11.02.2015 Ç.Rize FB Goller

Rize Fenerbahçe Maç Özeti (1-4) 11.02.2015 Ç.Rize FB Goller

Ziraat Türkiye Kupası maç özetleri. 11 Şubat Çaykur Rizespor Fenerbahçe maç özeti. Rize FB maçı geniş özeti ve tüm goller. Fenerbahçe Rize'de çeyrek final biletini kaptı. Maçın görüntülerini izlemek için linke tıklamanız yeterli

11.02.2015 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor 1 Fenerbahçe 4 maç özeti. Ç.Rize FB maçı golleri. Ziraat Türkiye Kupası mücadeleleri devam ediyor. Fenerbahçe Karadeniz temsilcisi Rizespor ile Rize'de karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıya toparlanmış bir takım görüntüsüyle çıkan Rizespor Orhan'ın golüyle skoru 1-1 yaptı.

Sercan Kaya ve Eren Albayrak'ın oyuna girmesiyle Rizespor daha etkili ataklar geliştirmeye başladı. Peşpeşe gelen Rizespor atakları sonrası Mavi Yeşilli ekip gole yaklaşan taraf oldu ancak golü misafir takım Fenerbahçe buldu. Kazanılan serbest vuruşu Mehmet Topuz ceza sahasına gönderdi. Kale sahası önünde oluşan karambolde Bekir İrtegün bir santrafor ustalığıyla topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe'yi Çaykur Rizespor karşısında tekrar öne geçirdi.

Rizespor son dakikalara baskılı girdi. Sercan Kaya 78.dakikada çok önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Kaleci Mert Günok'un hatalı çıkışı sonrası top Sercan'ın önünde kaldı. Sercan Yakın mesafeden topu kaleye gönderdi ancak Mert hatasını telafi etti.

Fenerbahçe 86.dakikada Mehmet Topal'ın güzel golüyle skoru 3-1 yaptı. Mehmet Topal sağ kanattan gelişen atakta Uygar'ın pasında tek vuruşla topu Rizespor ağlarına gönderdi.

Fenerbahçe'nin golleri peş peşe geldi. 87.dakikada Moussa Sow farkı 3 e çıkaran golü kaydetti. Emenike'nin pasında şık bir vuruşla topu ağlara gönderen Sow maçın skorunu belirledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı. Maçın özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

Son Dakika Soğuk Haber Rize Fenerbahçe Maç Özeti (1-4) 11.02.2015 Ç.Rize FB Goller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement