Rizespor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Rizespor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

23.04.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenişehir Stadı'nda, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan çalışmaya, hastalığı nedeniyle Deniz Kadah katılmadı. Yeşil-mavili ekipte futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ilk onbeş dakikasının ardından basına kapalı devam etti.

Karadeniz temsilcisi, yarın yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Golcü oyuncu Kweuke, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye yapılan saldırının ardından liglere verilen aranın tempolarını düşürdüğünü söyledi. Kasımpaşa ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Kweuke, "Puan olarak birbirimize çok yakınız. İki takım da alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Çok zorlu bir mücadele olacak. Kasımpaşa maçıyla tempomuzu yeniden kazanmak zorundayız. Kasımpaşa maçıyla iyi sonuçlar almaya başlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Takıma golleriyle katkı vermesinin çok önemli olmadığını kaydeden Kweuke, "Gol atmak önemli ama atmak kadar pozisyona girmek de önemli. Biz yaptığımız her şeyi takım halinde yapıyoruz. Hedefimiz takımın ligi üst sıralarda tamamlaması. Ben de gollerimle katkı sağlamaya çalışıyorum. Takım olarak iyi işler yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rizespor'da Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement