Rizespor - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Rizespor - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Rizespor - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçına sahne olacak.

04.04.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stat: Yeni Rize Şehir

Saat: 19:00

Yayın: Lig TV

Hakem: Cüneyt Çakır

Muhtemel 11'ler

Rizespor: Serkan, Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Kıvanç, Sylvestre, Obraniak, Sercan, Deniz, Lafferty

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Hasan Ali, M.Topal, Emre, Alper, Emenike, Caner, Sow

MAÇ ÖNCESİ, MAÇLA İLGİLİ

Fenerbahçe kafilesi Rize'ye geldi

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Rize'ye geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Trabzon'a gelen sarı-lacivertli kafile, ardından kara yoluyla, yoğun güvenlik önlemleri altında Rize'ye geçerek, kamp yapacağı otele yerleşti. Sarı-lacivertli kafile, otel önünde bir grup taraftar ve Rize Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Dernek adına teknik direktör İsmail Kartal'a çiçek veren taraftarlar, daha sonra teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında yarın saat 19.00'da, Rize Yeni Şehir Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe'de Diego ve Egemen şoku

Fenerbahçe'de antrenmanda sakatlanan Diego Ribas ve Egemen Korkmaz, Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmadı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bu sabah gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanı, adalelerinde yaşadıkları sorun sebebiyle yarıda bırakan iki futbolcu, Rize'ye götürülmedi. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, Diego'nun sağ üst ön adalesinde zorlanma, Egemen'in ise sol üst ön adalesinde kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Kuyt ve Meireles de Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen son antrenmanı, sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden Diego Ribas ile sol üst ön adalesinde ağrı oluşan Egemen Korkmaz'ın tedbir amacıyla yarıda bıraktığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre sakatlıklarının tedavisi süren Dirk Kuyt ve Raul Meireles ise takımdan ayrı özel program doğrultusunda çalıştı. Sarı-lacivertli takımın, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde taktik çalıştığı belirtildi.

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor 30. randevuda

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, Rize'de yapacakları maçla Süper Lig'de 30. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 29 lig maçının 16'sını Fenerbahçe, 6'sını Çaykur Rizespor kazandı, 7 maç ise berabere sona erdi. Fenerbahçe, rakip filelere 53 gol attı, Çaykur Rizespor ise sarı-lacivertlilere 27 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı. Öte yandan iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Rize'de karşılaştı ve turu geçen taraf 4-1'lik skorla Fenerbahçe oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rizespor - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement