Robben: Bayern Münih Oynadığım En İyi Takım - Son Dakika
Spor

Robben: Bayern Münih Oynadığım En İyi Takım

Robben: Bayern Münih Oynadığım En İyi Takım

Hollandalı yıldız, 2009'dan bu yana formasını giydiği takımına övgüler yağdırdı.

28.08.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjen Robben, Bayern Münih'in daha önce formalarını giydiği Chelsea ve Real Madrid'den daha büyük bir takım olduğunu söyledi.

Kicker'e konuşan Robben, "Kariyerimde Bayern'den daha iyi bir takımda oynamadım. 2009'dan bu yana burada her şey yolunda gitti. Hep bir yükseliş içindeyiz. Eminim takımdaki herkes burada kalamk isteyecektir." dedi.

Takımdan sadece Toni Kroos ile Mario Mandzukic'in ayrıldığını söyleyen yıldız isim, bu futbolcuların yerine iyi transferler yaptıklarını belirtti.

Guardiola hakkında da konuşan Hollandalı, "Bayern'in bu saatten sonra başka hocaya ihtiyacı yok. Pep'in ne yapmak istediğini, bizden ne beklediğini ve oyun felsefesini iyi biliyoruz." diye konuştu.

2013'te Borussia Dortmund ile oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'ne değinen Robben, "Finalde galibiyet dolünü attıktan sonra kupanın heyecanını hissettim. Üzerimde çok büyük bir baskı vardı ama kupayla birlikte inanılmaz rahatladım." ifadelerini kullandı.

Hollandalı yıldız 2007 ile 2009 yılları arasında Chelsea forması giydikten sonra iki sezon da Real Madrid'de oynamış daha sonra 2009'da Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Robben: Bayern Münih Oynadığım En İyi Takım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement