Roberto Carlos Akhisar'la İlk Maçına Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Roberto Carlos Akhisar'la İlk Maçına Çıkıyor

Roberto Carlos Akhisar\'la İlk Maçına Çıkıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, yeni teknik direktörü Roberto Carlos'la ilk resmi maçında yarın Eskişehirspor'u konuk edecek.

23.01.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde ilk 16 haftalık bölümü 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 17 puanla averajla 11. sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor'un yeni teknik direktörü Roberto Carlos ilk sınavını yarın Eskişehirspor karşısında verecek.

Rakibiyle ligde 4 müsabakaya çıkan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligde oynadığı son 10 maçta galip gelemeyen Ege temsilcisi, bu süreçte Manisa'da oynadığı 5 müsabakda 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Akhisar Belediyespor-Eskişehirspor maçını Bülent Yıldırım yönetecek.

Ege temsilcisinde İsmail Konuk, Kenan Özer ve Yiğit Gökoğlan'ın sakatlıkları bulunuyor. Akhisar Belediyespor'da ara transfer döneminde yabancı oyuncular Saidi Ntibazonkiza ile Djoum'un yanı sıra Kerim Zengin, Çağlar Birinci ve Uğur Demirok takımdan ayrılırken, Custodio, Jorge Vaz Te, Luan, Zeki Ayvaz, Orhan Taşdelen, Pekin Köşnek, Sertan Vardar ve Yiğit Gökoğlan Ege temsilcisinin kadrosuna dahil oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Roberto Carlos Akhisar'la İlk Maçına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement