Roberto Carlos, Karşıyaka'yla Söz Kesti - Son Dakika
Spor

Roberto Carlos, Karşıyaka'yla Söz Kesti

Roberto Carlos, Karşıyaka\'yla Söz Kesti

Akhisar Belediyespor'dan ayrılacağının sinyallerini veren Roberto Carlos, yeni sezon için Karşıyaka ile sözleşti.

27.05.2015 12:22  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona Süper Lig hedefiyle hazırlanan PTT 1.Lig ekiplerinden Karşıyaka, Beşiktaş'tan Tomas Sivok'la anlaşmaya varırken Çaykur Rizespor'dan Filip Holosko ile de söz kesti. Takımın başına da flaş bir ismi getirmek için kolları sıvayan yöneticiler, Sivasspor'un ardından Akhisar Belediyespor'un başına geçen Roberto Carlos'u gündemlerine aldılar.

VEDA EDER GİBİ KONUŞTU

Sporterim'de yer alan habere göre; Adı Fenerbahçe ile de anılan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, Bursaspor maçı sonrasındaki açıklamalarıyla kafaları karıştırdı. "Umarım Akhisar Belediyespor gelecek yıl iyi bir sezon geçirir." diyen Brezilyalı teknik adam, "Sezonun bitmesini iple çekiyorum. Akhisar'da beni iyi karşıladıkları için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanarak veda eder gibi konuştu.

KAFA KARIŞTIRAN SÖZLERİN NEDENİ BELLİ OLDU

Carlos'un bu sözlerinin ardındaki gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Sporterim.com'un ulaştığı bilgiye göre; başkan seçildikten sonra Erdal Acar'ın da desteğini arkasına alan Karşıyaka Başkanı Ali Erten'in takımın başına Roberto Carlos'u geçirmek istediği, yapılan ilk görüşmenin de olumlu geçtiği öğrenildi.

ACAR: TAKIMI SÜPER LİG'E ÇIKARACAĞIZ

Erdal Acar'ın iyi niyet göstergesi olarak yeşil-kırmızılı kulübün 1 milyon 350 bin lira tutarındaki transfer yasağını kaldırması camiayı heyecanlanmıştı. Acar'ın bu somut adımı, 'Karşıyaka'yı Süper Lig'e çıkaracağız' söylemlerinin ardından yeşil-kırmızılı kulübün transfer piyasasının en renkli kulüplerinden birisi olabileceğinin de sinyallerini vermişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Roberto Carlos, Karşıyaka'yla Söz Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • BURASI İZMİR GÖZTEPELİLER YAŞAR...: KORKMA İZMİR GÖZTEPE VAR! 4 2 Yanıtla
  • DEĞİŞİK: kaf kaf inşallah artık çıkacak. katkılarından dolayı, teşekkürler erdal acar 6 0 Yanıtla
  • mustehcen: erdal acar beykozun yarısı onun sımdı izmiri alacak 4 1 Yanıtla
  • göz göz: En büyük göztepe gerisi yalannnnn 3 2 Yanıtla
  • sivasspor: Carlos cu bırakında gerçekten sivok ile anlaştımı Karşıyaka 3 0 Yanıtla
  • roberto heyt be: millet yükselir buda git gide düşüyor :D 1 1 Yanıtla
  • Penaltı var mı yok mu? Ünlü yorumcular Alanyaspor-Galatasaaray maçındaki pozisyonda aynı fikirde birleşti
    11:04 Penaltı var mı yok mu? Ünlü yorumcular Alanyaspor-Galatasaaray maçındaki pozisyonda aynı fikirde birleşti

    Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Mücadelede en çok konuşulan pozisyonlar Trio ekibi tarafından yorumlandı. Ünlü yorumcular Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban, Alanyaspor'un Efecan Karaca ile beklediği penaltıda devam kararını doğru bulduklarını belirtti. Çoban, Karaca'nın hareketinin hakemi aldatmaya yönelik olduğunu düşündüğünü ifade etti.

  • Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da
    10:58 Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da

    Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı, 26-28 Nisan'da Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek. Organizasyon, Bodrum Belediye Meydanı'nda verilecek startla başlayacak ve Milas-Bodrum arasındaki etaplarda iki gün sürecek. Ayrıca, Oasis Bodrum'da sergi ve söyleşi etkinliği de düzenlenecek.

  • ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek
    10:52 ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin ile Fenerbahçe, yarın karşı karşıya gelecek. İlk iki maçı kaybeden ÇBK Mersin, saha avantajını kullanarak galibiyeti hedefliyor. Seride 3 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

  • Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk madalya
    10:51 Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk madalya

    Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftlerde bronz madalya kazanarak Türkiye'ye ilk madalyayı getirdi. Erzincan'da düzenlenen karşılama töreninde sporcular büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi
    10:50 Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

    Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a sahasında 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Alanyaspor, haftayı 42 puanla 10. sırada tamamladı ve gelecek hafta Konyaspor ile karşılaşacak.

  • Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı
    10:46 Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı

    Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 32 maçta rakip fileleri 42 kez havalandırdı. Siyah-beyazlılar, 32. haftalar dikkate alındığında 2006-2007 sezonundan sonra en düşük gol sayısında kaldı. Ayrıca yine bu sezon takımın başında yer alan 5 teknik direktör arasında en kötü gol ortalamasına sahip isim ise Fernando Santos oldu. Beşiktaş'ın golcü oyuncuları da uzun süredir suskun durumda.

  • Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası
    10:42 Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası

    İngiltere Premier Lig'de Chelsea, evinde Everton'ı 6-0 yendi. Ancak maça damga vuran olay, kazanılan penaltı atışındaki anlaşmazlık oldu. Chelsealı oyuncular, penaltı atışını kimin yapacağı konusunda tartışma yaşadı. Skor 4-0 iken, Madueke ve Jackson arasında topu almak için tartışma çıktı. Sonrasında, hat-trick yapan Cole Palmer, iki takım arkadaşına da izin vermeyerek penaltıyı attı ve skoru 5-0'a getirdi.


Advertisement