Roberto Carlos'un Mancini'ye Şansı Tutmuyor - Son Dakika
Yerel

Roberto Carlos'un Mancini'ye Şansı Tutmuyor

Roberto Carlos\'un Mancini\'ye Şansı Tutmuyor

Futbolculuk ve teknik adamlık kariyerinde Roberto Mancini'ye 5 kez rakip olan Roberto Carlos, bu maçlarda sadece bir defa galibiyet sevinci yaşadı.

11.04.2014 10:02  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilyalı Roberto Carlos ve İtalyan Roberto Mancini, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Sivasspor- Galatasaray maçı ile kariyerlerinde 6. kez rakip olacak.

Carlos ile Mancini, bugüne dek farklı liglerde ve görevlerde 5 kez rakip oldu. Bu 5 maçın 3'ünde Mancini, 1'inde Carlos gülen taraf oldu, 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.

İlk kez 1995-1996 sezonunda Serie A'da Inter-Sampdoria maçında futbolcu olarak karşı karşıya gelen ikiliden, gülen taraf olmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. İki ekip arasındaki rövanş maçında ise Mancinili Sampdoria, deplasmanda Carloslu Inter'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Carlos ile Mancini, 3. randevularına İstanbul'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda çıktı. Carlos'un formasını giydiği Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2007-2008 sezonunda F Grubu'ndaki maçta teknik direktör Mancini yönetimindeki Inter'i Deivid de Souza'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Mancinili Inter, Milano'daki karşılaşmada sarı-lacivertlileri 3-0 yenerek rövanşı aldı.

Son olarak, bu sezon Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasında teknik adam olarak karşı karşıya gelen ikiliden gülen taraf, Mancini oldu. Bu  karşılaşmayı Mancini yönetimindeki Galatasaray, 2-1 kazandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Roberto Carlos'un Mancini'ye Şansı Tutmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement