Roberto Mancini: Sadece Cinsel İçerikli Film İzliyorum - Son Dakika
Spor

Roberto Mancini: Sadece Cinsel İçerikli Film İzliyorum

Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini, sadece cinsel içerikli film izlediğini söyledi. Deneyimli teknik adam daha sonra, "Tabii ki şaka yapıyorum" diye de ekledi.

13.07.2016 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli oyuncumuz Caner Erkin'in de forma giydiği, daha önce Galatasaray'da da görev yapan Inter'in Teknik Direktörü Roberto Mancini, sadece cinsel içerikli film izlediğini söyledi.

"SADECE CİNSEL İÇERİKLİ FİLM İZLİYORUM"

Gazeteleri okumadığını, radyo dinlemediğini ve özel TV kanallarını izlemediğini dile getiren Mancini, "Sadece bazı cinsel içerikli filmleri izliyorum" diyerek güldü.

Deneyimli teknik adam daha sonra, "Tabii ki şaka yapıyorum" diye de ekledi.

"AZ PARAYLA GÜÇLÜ TAKIM KURDUK"

Yeni sezon için geçen hafta kampa giren takımının şu ana kadar iyi çalıştığını söyleyen Mancini, "Herkes çok fazla gayret gösteriyor" diye konuştu. İtalyan teknik adam, az paraya başarılı futbolcuları da renklerine kattıklarını belirterek, "Güçlü ve sağlam bir takım var, eksik olan bir şey yok" dedi.

CANER VE BANEGA İLE KADRO GÜÇLENDİ

Inter, yıllığı 2 milyon Euro olmak üzere 3 yıllık kontrat imzalayan Caner Erkin'i, bonservissiz kadrosuna katmıştı. Ever Banega da, Sevilla'dan bonservis bedeli olmadan transfer edilmişti.

MANCİNİ GİDECEK Mİ?

Mancini ayrıca, yeni yönetimin kendisini takımın başından gönderilebileceği iddialarına ise, "İki hafta önce yöneticilerle buluştum. Hiçbir sorun yok. Hala bir yıllık kontratım var, işimi seviyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye karşılık verdi.

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılamasalar da iyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden Mancini, ancak bu yıl daha iyisini yapmak için çabalayacaklarını kaydetti.

Roberto Mancini: Sadece Cinsel İçerikli Film İzliyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Roberto Mancini: Sadece Cinsel İçerikli Film İzliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement