Robin van Persie: Böyle Olsun İstemezdim - Son Dakika
Spor

Robin van Persie: Böyle Olsun İstemezdim

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie, "Böyle olsun istemezdim. Sezon bitti ve artık geleceğimizi düşünmemiz gerekiyor. Kendi adıma özür diliyorum." dedi.

29.05.2016 13:21  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Robin van Persie, geride bıraktığımız sezonu değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu.

"SAKATLIKLAR, ŞANSSIZLIKLAR..."

İstanbul'a geldiği ilk günü dün gibi hatırladığını belirten Robin van Persie, "Taraftar beni bağrına basmıştı. Müthiş bir karşılama düzenlenmişti. Ben de onlara bunun karşılığını vereceğime dahil söz vermiştim. İyi başladık, üç kupa hedefiyle yola koyulduk. Ancak her şey çok güzel giderken, sakatlıklar, şanssızlıklar ve inanılmaz hatalar bizim sezonu kupasız kapatmamıza neden oldu" diye konuştu.

'GELECEĞİ DÜŞÜNMELİYİZ'

"Kısacası takım olarak bekleneni veremedik" diyen Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Robin van Persie, "Bize hiç yakışmadı. Böyle olsun istemezdim. Sezon artık bitti ve artık geleceğimizi düşünmemiz gerekiyor. Gelecek sezon için daha da tecrübeliyiz, bu tür hataları yapmayacağız ve taraftarımızı üzmeyeceğiz. Ben kendi adıma camiadan ve taraftardan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Robin van Persie: Böyle Olsun İstemezdim

Son Dakika Spor Robin van Persie: Böyle Olsun İstemezdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Dingil: Biz seni uçan Hollandalı bilirdik gördükten sonra yatan Hollandalı dedik 4 0 Yanıtla
  • Aksarayli: Gonderin su ukala kendini begenmis yasli van persiyi insanlara tepeden bakiyor toplara vuramiyor artik bunu niye gormuyor fener bu adamin isi bitmis 2 1 Yanıtla
  • Salih aladar: Hayal kırıklığı 1 2 Yanıtla
  • AHMET AGANOZ: Umarım tüm FB.LI taraftarlar bu ozrunu kabul etmiyordur 1 1 Yanıtla
  • kanarya: Yabancılara şak şak yerlilere yuh. 1 1 Yanıtla
  • robin ham porsi: Ben arsenalde oynamış fitbolcuyum siz kim olursunuz da beni elestrirsinz besparasizlar 1 1 Yanıtla
  • Kanarya: Sorumsuz hollandalı 1 0 Yanıtla
  • Gagari: Traş yapma.bu paraları başka yerde alamayacağı içinden sonu toparlama yapıyor. Yemekler. Araplar veya Cine gitde para kazandıran bari kulube 0 0 Yanıtla

Advertisement