Rodrigo Tello: Cristiano Ronaldo Çok Saygılı Biri - Son Dakika
Spor

Rodrigo Tello: Cristiano Ronaldo Çok Saygılı Biri

Rodrigo Tello: Cristiano Ronaldo Çok Saygılı Biri

Rodrigo Tello, birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

29.07.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda Şanlıurfaspor’un formasını terletecek olan Rodrigo Tello, Fanatik gazetesine bir röportaj verdi. Şilili oyuncu, Cristiano Ronaldo ile yaşadığı anısını da paylaştı.

“PTT 1. Lig’i heyecanla bekliyorum. Başka bir hava olacak. Yıllarca Süper Lig’deydim. Burası farklı olacak. Belki bu durum benim de performansımı artırır. 1. Lig’de şampiyonluğa oynamak daha güzel ve zevkli olabilir. Süper Lig’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Diğerleri ise düşmemeye. Urfa’da yönetim ve halk buna hasret. Gelir gelmez beni kaptan yaptılar. Genç bir takımız. Zorlu bir lig olacak ama şu ana kadar gördüğüm ortama bakılırsa biz sezon boyunca şampiyonluk yarışı içinde yer alacağız. Şanlıurfa’nın bunu hak ettiğine inanıyorum.”

Ronaldo’ya ayakkabılarını taşıttığın konuşulur hep. Doğru mu bu?

Sporting Lisbon’da oynadığımda 24- 25 yaşlarındaydım. Ronaldo ise 18 falan. Çok saygılı ve iyi bir karaktere sahip. Quaresma da takımda oynuyordu o dönemde. İkisi de aynı tip oyuncular. Ama medya için Ronaldo daha önemli oldu, kendisini daha iyi geliştirdi. İyi çocuk Ronaldo. Bir gün havaalanında uçağımı bekliyordum. Arkamdan biri seslendi, ‘Sizi çağıran bir var’ dedi. Bir baktım Ronaldo banadoğru gülüyor. Sarıldık birbirimize. Sürekli görüşmeyiz ama unutulmamak güzel. Quaresma’yı taraftar çok seviyordu. Quaresma da onları. Biraz karakter olarak zor bir insan. Herkese uyum sağlayamıyor. Yaramızlık yapma gibi bir alışkanlığı da var.

“Beşiktaş unutulmaz”

Beşiktaş’ın benim için yeri çok farklı. Orada yaşadıklarımız unutlmaz. Taraftarların da bana karşı saygısı vardı benim de onlara. Beşiktaş’ta tek bir şeyi unutamadım o da taraftarı. Kapalı tribününü, Çarşı’yı, tezahüratlardaki o yüksek sesi. En önemlisi ise Şampiyonlar Ligi maçlarını. Liverpool maçı bir harikaydı. Zaten rekor da kırdılar o maçta. Tabii rövanş öyle değil, 8-0’lık facia... (Gülüyor) Unutamadığım maç ise Manchester United’ı deplasmanda yendiğimiz maçtı. Benim attığım golle yenmiştik. Büyük bir rekor kırmıştık. Uzun zamandır kendi evlerinde yenilmiyordu çünkü onlar.

Ersun Yanal, Bielsa gibi”

Ersun Yanal’ı Marsilya’nın başına geçen Marcelo Bielsa’ya benzetiyorum. Aynı taktik düşünceye ve mantaliteye sahip. Her zaman atak her zaman hücum her zaman golü düşünen bir teknik direktör. Ersun Yanal’la hâlâ telefonda konuşuruz. Aramız çok iyidir. Kısacası iyi bir insan.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rodrigo Tello: Cristiano Ronaldo Çok Saygılı Biri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement