Rögar Kapağını Açtı, Kanalizasyona Atlayıp İntihar Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Rögar Kapağını Açtı, Kanalizasyona Atlayıp İntihar Etti (2)

Rögar Kapağını Açtı, Kanalizasyona Atlayıp İntihar Etti (2)

Esenler'de suriyeli bir kişi, rögar kapağını açtıktan sonra kanalizasyona atlayarak intihar etti.

31.03.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de suriyeli bir kişi, rögar kapağını açtıktan sonra kanalizasyona atlayarak intihar etti.  İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri cesedi çıkaramayınca İSKİ ekipleri çağrıldı. İSKİ ekipleri cenazeyi çıkarmak için cadde üzerinde kepçelerle kazı yaptı. 2 saat süren çalışmanın ardından cenaze çıkarılabildi.

Esenler'de eşiyle sorun yaşadığı belirtilen bir Suriyeli, cadde üzerinde bulunan rögar kapağını açarak kanalizasyona atlayıp intihar etti. İtfaiye ekipleri cesedi çıkaramayınca İSKİ ekipleri çağrıldı. Kanal temizleme aracı cenazenin yerini belirledikten sonra kazı çalışması başlatıldı. 2 saat süren çalışmaların ardından cenaze güçlükle çıkarıldı. İntihar anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

OLAY ANI KAMERADA

Olay saat 11.00 sıralarında Esenler Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; cadde üzerinde bulunan rögar kapağını açan bir kişi kanalizasyona aşağı atladı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı.

CENAZEYİ İSKİ EKİPLERİ ÇIKARDI

Ancak ekipler cenazeyi çıkaramayınca İSKİ ekiplerine haber verildi. Kanal temizleme aracı cenazenin yerini belirledi. Kepçeler, cenazeyi çıkarmak için cadde üzerinde kazı çalışması başlattı. Çalışmalar yaklaşık 2 saat sürdü. 36 yaşındaki Suriyeli Amir Hattab'ın cenazesi güçlükle çıkarıldı. Ceset torbasına konulan Hattab'ın cenazesi ambulansa götürüldü.

KARDEŞİ TEŞHİS ETTİ

Bu sırada Hattab'ın kardeşi olay yerine geldi. Ağabeyini teşhis eden kardeş, gözyaşlarına boğuldu. 3 yıl önce Suriye'deki savaştan kaçarak eşi ve 3 çocuğuyla İstanbul'a geldiği öğrenilen Hattab'ın eşiyle bir süre ayrı olduğu ve çocuklarını göremediği belirtildi. Polis intiharla ilgili soruşturma başlattı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rögar Kapağını Açtı, Kanalizasyona Atlayıp İntihar Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement