Emniyet Müdürlüğü Roketatarlı Saldırıya Uğradı, Baltasını Kapan Desteğe Gitti - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürlüğü Roketatarlı Saldırıya Uğradı, Baltasını Kapan Desteğe Gitti

Emniyet Müdürlüğü Roketatarlı Saldırıya Uğradı, Baltasını Kapan Desteğe Gitti

Erzurum'un Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler roketatarla saldırı düzenledi, haberi alan vatandaşlar baltasını, küreğini kapıp desteğe gitti.

15.08.2015 10:43  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler roketatarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine teröristler kaçtı. Saldırıyı duyan vatandaşlar, ellerinde balta ve küreklerle güvenlik güçlerine destek vermek üzere Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplandı. Toplananlar, polisin isteğiyle bir süre sonra evlerine döndü.

ROKETATARLA SALDIRIP KAÇTILAR

PKK saldırısı saat 01.40 sıralarında meydana geldi. Tarihi Kale ile İstasyon binası arasındaki Pasinler Emniyet Müdürlüğü'ne, PKK'lı teröristler tarafından roketatarla saldırı yapıldı. Kaplıcalar tarafından yapılan saldırıya, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtı.

BALTASINI KÜREĞİNİ KAPAN VATANDAŞ DESTEĞE GELDİ

Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, silah seslerini duyan bazı kişiler ellerinde balta ve kürekler olduğu halde Emniyet Müdürlüğü'ne destek vermek için geldi. Yaklaşık 500 kişiden bazıları teröristlerle çatışmaya geldiklerini belirterek, "Canımız bu vatana kurban olsun." dedi.

POLİS EVLERE YOLLADI

Yaklaşık 2 saat Emniyet Müdürlüğü binası önüne bekleyenler polisin isteği üzerine evlerine döndü. Kaçan teröristlerin yakalanması için Özel Harekât Şube Müdürlüğü tarafından kapsamlı operasyon başlatıldı.

1 TERÖRİST YAKALANDI

Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerden biri sağ olarak yakalandı.

TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Bu arada Pasinler'de bu sabah ilçenin birçok yerine Türk bayrakları asıldığı görüldü.

KAYMAKAMLIKTAN, HALKIN DUYARLIĞINA TEŞEKKÜR

Pasinler Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan roketatarlı saldırıda can veya mal kaybı olmadığı belirtilirken, şöyle denildi:

"Çıkan çatışma sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri ve özel harekât polislerimizce geniş çaplı operasyonlar başlatılmıştır. Roketatarlı saldırı sonrası ilçe halkımızda devletinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ülkemizde ve bölgemizde oynanmak istenen bölücülük oyuna vatandaşlarımız gelmemiştir ve gelmeyecektir. Halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürlüğü Roketatarlı Saldırıya Uğradı, Baltasını Kapan Desteğe Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (125)

  • Erzurumlu: Erzurum Pasinlerli olmaktan birkez daha gurur duydum. Allah sizden razı olsun. Orası Erzurum dikkat...! Saldirmadan kalleslik yapmadan önce birkez daha düşünün . Öyle kiçiniza baka baka gidersiniz. 120 13 Yanıtla
    Erzurumlu: Ayı senin sülalandir. Ayı siz olmasanız dağlarda magaralarda yasamazdiniz kış uykusundan uyandiniz ama Türk askeri sizi ebedi uykuya gönderecek az kaldı. 2 1
  • gamze: baltayla kimi vuracan mallar ordusu tatar uygur kırıntıları..gidip mahsum insanlaramı saldıracan işte bu yüzen dir ki 100 yıldır huzur yok bu ülkede mallar yüzünden..... 9 84 Yanıtla
    Kadir: Ermeni gibi konuştun gamze 4 1
  • BOZKURT: HELAL OLSUN DADAŞLARIN DİYARI ERZURUM. 81 11 Yanıtla
  • nurullah: Ya iyki erzurumluyam gardaş.hamd olsun 69 17 Yanıtla
  • M: Helal olsun dadaslar avuclarini yalasın kopekler 59 24 Yanıtla
    Kadir: Sen hanımı koluna tak erzurum da gez gör helallikleri 11 10 dadaş25: Hanımıni namusun olarak bilip edebinle yurursen birsey olmaz. Edepsizlik yaparsan doğal olarak alırsın cevabini 2 2
  • Alaaddin: Kardeşim şu kürt ve pkk lılar ayırın artık. Her kürt pkk lı, her pkk lı kürt değildir. Biz müslüman kürtler olarak pkk lıları kınıyoruz. Allah katında üstün ırk yoktur sadece üstün olan Allaha yakın olandır. Fakire fukaraya yardım edendir. Pkk tamamen yahudi oyunu. Uyanın artık. Cahil kürtler afedersiniz ama bok yoluna o dağlarda ölüyorsunuz. Sizin baronlarınızda tatil beldelerinde yiyip içip zevkü sefa yapıyor. 62 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement