'Rolleri Değişince' Tiyatrosunda Kızlar Erkek, Erkekler Kız Oldu - Son Dakika
Güncel

'Rolleri Değişince' Tiyatrosunda Kızlar Erkek, Erkekler Kız Oldu

\'Rolleri Değişince\' Tiyatrosunda Kızlar Erkek, Erkekler Kız Oldu

Kırıkkale'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kadın Platformu Derneği'nin katkılarıyla hazırlanan tören renkli görüntülere sahne oldu.'Roller Değişince' adlı tiyatro oyununda...

08.03.2012 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kadın Platformu Derneği'nin katkılarıyla hazırlanan tören renkli görüntülere sahne oldu. 'Roller Değişince' adlı tiyatro oyununda kadınlar erkek, erkekler ise kadın rolünü üstlendi.

Kırıkkale Kültür Merkezi salonunda düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen günü Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, il ve okul müdürleri ile kalabalık bir davetli izledi. Düzenlenen törende Kırıkkale Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen 'Roller Değişince' adlı tiyatro oyununda roller gerçekten değişti. oyunda, erkek öğrencilerin evde ütü temizlik ve yemek gibi ev işleri yaparken, kızların ise ev dışındaki işlerde çalışmaları dikkat çekti. Öğrencilerin sahnelediği tiyatro, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halk Oyunları ekipleri de folklör gösterilerinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Rolleri Değişince' Tiyatrosunda Kızlar Erkek, Erkekler Kız Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement