Romalı Perihan, Hastaneye Kaldırıldı! Durumu Ağır - Son Dakika
Magazin

Romalı Perihan, Hastaneye Kaldırıldı! Durumu Ağır

'Romalı Perihan' olarak tanınan 74 yaşındaki ünlü sanatçı Perihan Benli, Bağcılar'daki bir hastaneye kaldırıldı. Perihan Benli'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

03.05.2016 17:16  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Romalı Perihan olarak da bilinen Perihan Benli yoğun bakımda. Avrupa sosyetesinde önde gelen isimlerden biri olan Perihan Benli'nin, yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Ünlü sanatçı Asu Maralman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili Romalı Perihan, Bağcılar İlkim Hastanesi'nde yoğun bakımdaymış. Allah şifa versin ve bir an evvel aramızda olsun inşallah" ifadelerini kullandı.


"SİZDEN DUA İSTİYORUM"

Ses sanatçısı Onur Akay da sosyal medyadan Benli'nin durumunun çok ağır olduğunu belirterek şu sözleri paylaştı:

" Miraç Kandili, hepimizin ruh dünyasına ve gönül dünyasına ışık tutsun ve mübarek olsun. Bu mübarek günde, değerli sanatçımız Romalı Perihan için sizden dua istiyorum. Romalı Perihan olarak bilinen Perihan Özkurt, Bağcılar İklim Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakımda. Funda Erkoç'la birlikte, yoğun bakım ünitesinden bilgi aldık ve sanatçımızın durumu çok çok ağır. Dualarınızı eksik etmeyin."

ZEKİ MÜREN DEDİ, 'ROMALI PERİHAN' OLDU

Roma'da doğan ve büyüyen Perihan Benli, Yılmaz Güney ve Zeki Alasya gibi dönemin ünlü oyuncularıyla aynı filmlerde rol aldı. 74 yaşındaki Benli, Zeki Müren'in kendisine taktığı lakap nedeniyle 'Romalı' olarak anılıyor. Avrupa medyasında ise 'Peri-Han', 'Peri Han', 'Pery Han' olarak tanınıyor.

Son Dakika Magazin Romalı Perihan, Hastaneye Kaldırıldı! Durumu Ağır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AMEDİ SPOR PKK TAKIMIDIR: ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN HESABI AĞIR OLMALI 1 24 Yanıtla
    Kamil Dayyar: Sen kendi hesabını düşün çok ağır olacak,seccade şeytanı. 16 4
  • ANTALYA AKSEKILI: Ya perihan dunya hayati bi kadar kisa iste bir zamanlar ölmeyecekmis gibi goruntuler icindeydin, simdi hesap odeme zamani yaklasiyor, neyse gecmis olsun... 8 12 Yanıtla
  • sacmalar: bu kim ya sis dalgami geciyrsunuz 4 16 Yanıtla
  • BABAYİĞİT: BEN HASTA Bİ İNSANA TEK DİYECEĞİM ALLAH TÜM HASTALARA ŞİFALAR VERSİN EVDE HASTANE DE YATAN TÜM HASTALARA 11 0 Yanıtla
  • Ahmet: Zeki baba bayağı bayağı erkek görünüyor yaw..hatun da alttan eliyle kimse görmesin diye armutları örtmüş.. Bi de yorumcunun biri diğerine seccade şeytanı demiş...valla koptum yaaa.. 0 2 Yanıtla

Advertisement