Roman Sünnet Şöleni hafta sonunda yapılacak - Son Dakika
Güncel

Roman Sünnet Şöleni hafta sonunda yapılacak

Roman Sünnet Şöleni hafta sonunda yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Roman Konfederasyonu ile birlikte organize ettiği Roman Sünnet Şenliği, 4 Eylül günü Sekapark'taki Uçurtma Tepesi'nde düzenlenecek.

30.08.2016 10:17  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şölende 200'ün üzerinde Roman çocuk, erkekliğe ilk adımı atacak. Şölen öncesinde Roman dernekleriyle istişare toplantısı düzenlendi.

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Roman Sünnet Şöleni öncesinde son istişare toplantısı, Sekapark Otel'de yapıldı. Toplantıya Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve Kocaeli'de bulunan Roman Konfederasyonu, federasyonlar ve Roman dernek başkanları katıldı. Samimi bir ortamda geçekleşen toplantıda daire başkanı Bilgi, tüm dernek başkanlarına organizasyon süresince sağladıkları katkı için teşekkür etti. Toplantıda şölen günü ve öncesinde yapılacaklar tek tek gözden geçirildi, herhangi bir aksamanın olmaması için değerlendirmeler titizlikle yapıldı.

KORTEJ, LUNAPARK VE ŞÖLEN

Öte yandan Roman Sünnet Şöleni, 4 Eylül Pazar günü saat 13.30'da Merkez Bankası önünden başlayacak kortejle start alacak. Şölen daha sonra sünnet olan çocukların, Roman derneklerinin ve spor kulüplerinin fuar alanındaki Lunapark eğlencesiyle devam edecek. Saat 19.00'da Sekapark'taki şölen alanında çeşitli ikramlar, mehter ve çocuk oyun gruplarının eğlenceli aktiviteleri yer alacak. Gecede çocukların Burak Abisi Burak Sezen sahne alacak. Hasan Dursun'un okuyacağı ilahilerle şölen sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Roman Sünnet Şöleni hafta sonunda yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement