Roman Vatandaşlardan Kale'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Roman Vatandaşlardan Kale'ye Teşekkür Ziyareti

Roman Vatandaşlardan Kale\'ye Teşekkür Ziyareti

İncirliova Hürriyet ve Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet eden bazı vatandaşlar, Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin göreve gelmesiyle birlikte mahalleye yapılan hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundu.

24.02.2015 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Hürriyet ve Kurtuluş Mahallesi'nde ikamet eden bazı vatandaşlar, Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin göreve gelmesiyle birlikte mahalleye yapılan hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Her iki mahallede de Roman Vatandaşların yoğunlukta olduğunu ifade eden ziyaretçiler, "Özellikle seçim dönemlerinde belediye başkan adayları mahallelerimize çeşitli hizmetleri getireceklerine dair sözler veriyorlardı. Seçilmeleriyle birlikte verilen sözlerde unutulup gidiyordu. Siz ise seçim döneminde vermiş olduğunuz sözlerinizin birçoğunu şimdiden yerine getirdiniz. Özellikle Çadırkent'e ikamet eden vatandaşlarımızın sorununu çözüme kavuşturmanız, belediyeye işçi alımında Romen Vatandaşlarımızdan da tercih etmeniz. Her iki mahallemize yaptığınız çocuk oyun parkları çöp toplama ve çevre temizliği gibi bir çok konuda ayırım gözetmediğinizi bizlere gösterdiniz. Bundan dolayı da mahalle sakinleri adına size teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Mahalle sakinlerinin kendisine yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Kale ise "Göreve gelmeden önce de söylemiştim. Şimdi de söylüyorum, hiçbirimizin birbirimizden farkı yok. Güzel ülkemiz başta olmak üzere ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın eşit hizmet alması bizim temel düsturumuzdur" dedi

Yapılan ziyarete mahalle sakinlerinin yanı sıra Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ünal Dirik ile İstasyon Üstü Cami İmam Hatibi Nedim Üstün de katıldı..

"ÇOK AMAÇLI TESİS İSTEDİLER"

Hürriyet ve Kurtuluş Mahallesi'ni birbirinden ayıran Şehit Er Neşet Sarıkaya Caddesi üzerinde bulunan Mülkiyeti İncirliova Belediyesi'ne ait olan yaklaşık 3 dönüm arazinin değerlendirilmesini talep eden mahalle sakinlerine Başkan Kale'den olur yanıtı geldi.

Eski hayvan pazarı olarak da bilinen alan üzerinde proje hazırlıklarının bulunduğunu ifade eden Başkan Kale, mahalle sakinlerinden gelecek talepler doğrultusunda projeyi çok amaçlı bir hale getirebileceklerini sözünü verdi.

Başkan Kale'nin sözü üzerine ziyarete katılan vatandaşlar, "Kültür sanat faaliyetlerinin yürütülebileceği bir tesisle birlikte çeşitli iş kollarını içinde barındıracak bir tesisin oluşturulmasını arzu ederdik . Aynı şekilde burada çocuk oyun parkları ve çeşitli sohbet toplantıların yanı sıra özel günlerde kullanabileceğimiz Kültür Sanat Evi'nin de oluşturulmasını her iki mahallemize de katkı sağlayacaktır" demesiyle Başkan Kale, "Karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak sizlerin isteklerini de dikkate alarak bu alan üzerinde projelendirme yapacağız" dedi.

KALE'DEN SOHBET EVİNE DESTEK

Kurtuluş Mahallesi'nde ikamet eden hayırsever bir vatandaşın kendilerine bir ev tahsis ettiğini ve mahalle sakinlerinin zaman zaman burada bir araya gelerek dini sohbetler ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren ziyeretçiler, söz konusu evin bakım, onarım, fiziki araç ve gereçlere ihtiyaç duyduklarını dile getirmesi üzerine Başkan Kale; "Size lazım olan araç gereçlere ilişkin elimizden ne geliyorsa yapacağım. Ayrıca söz konusu Sohbet evinizi önümüzdeki aylarda yapacağımız çok amaçlı tesis içerisine de dahil ederek daha modern bir salon oluşturacağım" diyerek her konuda yardımcı olacağının sözünü verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Roman Vatandaşlardan Kale'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement