Adana'da Romanların Kadın Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Adana'da Romanların Kadın Kavgası Kanlı Bitti

Adana\'da Romanların Kadın Kavgası Kanlı Bitti

Adana'da çadırda yaşayan Romanlar arasında kadın meselesi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı.

18.07.2014 11:58  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da çadırda yaşayan Romanlar arasında kadın meselesi yüzünden çıkan kavgada 3 kişi pompalı tüfeklerle yaralandı.

Olay, Sarıçam ilçesine bağlı Baklalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kışın Adana merkezde yazın ise Baklalı Mahallesi'ndeki boş arazide çadırda yaşayan Romanlardan Ahmet ve Güllü Uğan, Filiz isimli kızlarını yıllar önce akrabaları Hasan Yılmaz ile evlendirdi. Kendileri de Hasan Yılmaz'ın kız kardeşini oğullarına aldı. Ancak bu evliliklerden sonra Uğran ailesi kızlarına damatlarının bakmadığını ileri sürerek her fırsatta geri almak istedi.

Bugün sabah saatlerinde de aynı arazi üzerinde çadırları olan Uğan ailesi kızlarını geri istedi. Ancak Hasan Yılmaz eşini vermeyeceğini söyledi. Bu nedenle iki aile arasında kavga başladı. Kavgada Filiz Yılmaz'ın ağabeyi A. Uğan çadırdan karşı tarafa pompalı tüfekle ateş açmaya başladı. Bunun üzerine Hasan Yılmaz kardeşi H. Yılmaz da karşı tarafa ateş açtı. Karşılıklı ateş açma sonucunda Hasan Yılmaz'ın annesi Döne Yılmaz, kardeşi H. Yılmaz ve karşı taraftan kavgaya karışan Ahmet Kaplan yaralandı. Uğan ailesi araçlarıyla çadırı terk etti.

Bu arada Hasan Yılmaz polisi aradı. Yaralılar ise kendi imkanlarıyla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı Ahmet Kaplan ise Sarıçam Polis Merkezi'nden hastaneye kaldırıldı. Kaçan şahıslar ise Cihadiye Mahallesi'nde yakalanarak polis merkezine götürüldü.

Olay yerinde 20'ye yakın kartuş olduğu görüldü. Polis çadırda bulunan şahısları ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Romanların Kadın Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement