Romantik Aşıktan Düğünde Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika
Yerel

Romantik Aşıktan Düğünde Sürpriz Evlilik Teklifi

Romantik Aşıktan Düğünde Sürpriz Evlilik Teklifi

Aydınlı genç, İzmirli sevgilisine arkadaşlarının düğününde yüzlerce kişinin şaşkın bakışları altında sürpriz yaparak evlenme teklif etti.

27.08.2016 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınlı genç, İzmirli sevgilisine arkadaşlarının düğününde yüzlerce kişinin şaşkın bakışları altında sürpriz yaparak evlenme teklif etti.

Romantik aşık Erkan Akbal, Torbalı Meslekli Eğitim Merkezi Makine Bölümü teknik öğretmeni olan sevgilisi Gamze Bayram'a hayatı boyunca unutamayacağı evlenme teklifi yaptı. Arkadaşlarının düğünde salonda bulunan davetlilerin önünde sevgilisine bir ömür boyu birlikte olma teklifi eden çılgın aşık 'evet' yanıtının ardından aldığı tektaş yüzüğü Bayram'ın parmağına takınca adeta mutluluktan havalara uçtu.

"ÖMRÜMÜN GERİ KALANINI ONLA TAMAMLAMAK İSTİYORUM"

Bir hafta boyunca evlilik teklifi için plan yapan Akbal, "Yakın bir zamanda ailemle birlikte kız arkadaşımın ailesiyle tanışıp istemeye gidecektik. Gideceğimiz günden bir gün öncede çalıştığım iş yerinden bir ağabeyimizin kızının düğünü vardı. Bende kız arkadaşıma bu düğünde evlilik teklifi yaparak mutluluğumuza yüzlerce kişinin şahit olmasını istedim. Hafta boyunca arkadaşlarımın fikirleri ve yardımları ile güzel bir plan yaparak kız arkadaşımı şaşırttık. Sevgilime onu çok sevdiğimi ve kalan ömrümü de onunla tamamlamak istediğimi söyledim. O da hiç düşünmeden 'evet' yanıtını verince o an dünyanın en mutlu insanı ben oldum. İnşallah bir ömür boyu Allah bir ömür mutluluğumuzu daim eder" diye konuştu.

"ÇOK MUTLUYUM"

Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bayram ise, "Erkan sürprizlerle dolu bir adam. Hemen hemen her görüştüğümüz zaman yaptığı ufak sürprizlerle beni çok mutlu ediyor. Bir gün telefon açıp arkadaşının düğünü olduğunu ve benimde gelmemi istediğini söyledi. Bende kendisini kırmayarak kabul ettim ve İzmir'den Aydın'a geldim. Birlikte düğüne geldik ve düğünün tam ortasında mikrofonu eline alarak evlilik teklif etti. Ertesi gün beni istemek için bana geleceklerdi. Aydın'a gelirken yolda yakın arkadaşımla görüşmüş ve hala bana evlilik teklifi yapmadığı için sitemimi dile getirmiştim. Düğünde evlilik teklifi edeceğini hiç düşünmemiştim, çok şaşırdım, çok da mutlu oldum. Onu çok seviyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Romantik Aşıktan Düğünde Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement