Romanya Ekibi Düzce'de Araştırma Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Romanya Ekibi Düzce'de Araştırma Yapıyor

Romanya Ekibi Düzce\'de Araştırma Yapıyor

Düzce İsmetpaşa Ortaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa hazırladığı proje ile Romanya’dan gelen 6 kişilik ekip, Düzce’de parçalanmış ailelerin çocuklarının eğitim ve sosyal hayatları ile ilgili araştırma yapıyorlar.

27.05.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İsmetpaşa Ortaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa hazırladığı proje ile Romanya'dan gelen 6 kişilik ekip, Düzce'de parçalanmış ailelerin çocuklarının eğitim ve sosyal hayatları ile ilgili araştırma yapıyorlar.

Düzce'de parçalanmış ailelerin çocuklarının eğitimi ile sosyal hayatlarının nasıl devam ettiği yönünde İsmetpaşa, Mustafa Kemal Ortaokulları ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin hazırladığı proje ile çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda ilk olarak Düzce'den okulların rehber öğretmenleri ile diğer öğretmenler Romanya'ya giderek orada yapılan çalışmaları incelediler ve bazı bilgiler elde ettiler. Ardından Romanya'dan içlerinde sosyolog, psikolog ve öğretmenlerin olduğu bir grup da Düzce'ye geldi. Düzce'ye gelen Romanya ekibi çeşitli okullarda incelemeler yaptılar. Bu kapsamda Romanyalı öğretmenler Güzel Sanatlar Lisesi'ni gezdiler. Okul hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Engin Çakır, "Okulumuzda sanatla ilgili olan özel öğrenciler öğrenim görüyor. Resim, müzik ve birçok sanatsal alanda özel sınıflarımız var. Okulumuz Düzce'de tek" dedi.

Ardından Romanya'dan gelen konuklar okulu gezdiler ve okulun çok sesli korosu misafirlerine mini bir konser düzenlediler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Romanya Ekibi Düzce'de Araştırma Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement