Romanyalı Öğretim Üyeleri, Ahmetli MYO'da Ders Verdi - Son Dakika
Güncel

Romanyalı Öğretim Üyeleri, Ahmetli MYO'da Ders Verdi

Romanyalı Öğretim Üyeleri, Ahmetli MYO\'da Ders Verdi

Celal Bayar Üniversitesi'ne gelen "Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba lulia" öğretim üyeleri Prof. Dr Teodor Hada, Ph.D Ovidiu Domşa ve Asisst. Ramona Barbacaru, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Muhasebe programı öğrencilerine ders verdiler.

09.11.2013 08:51  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013-2014 Akademik yılı LLP/Erasmus Akademik Ders Verme Hareketliliği kapsamında, üniversitemize gelen "Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba lulia" öğretim üyeleri Prof. Dr Teodor Hada, Ph.D Ovidiu Domşa ve Asisst. Ramona Barbacaru, Ahmetli Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi ve Muhasebe programı öğrencilerine ders verdiler.

Finansal bilgiler veren Teodor Hada; yaklaşık 250 makale ve 17 kitabının olduğunu ve bunların birçok ülkede kaynak olarak kullanıldığını vurguladı. Romanya'nın tarihini ve Osmanlının hüküm sürdüğü yerleri anlatan Ph. D Ovidio ise öğrencilerden büyük alkış aldı.

Ders sonunda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doc. Dr. Mustafa Kırlı tarafından katılım belgeleri takdim edilen Prof. Dr. Teodor Hada, Ph.D Ovidiu Domşa ve Asisst. Ramona Barbacaru, Ahmetli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Deniz Züngün, Öğr. Gör. Harun Gümüş ve Öğr. Gör. Yasir Altıntop'a gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlik nedeniyle teşekkürlerini sundular. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kırlı, Öğr. Gör. Harun Gümüş ve Öğr. Gör. Yasir Altıntop'a davetiyelerini sunan Alba lulia Üniversitesi öğretim üyeleri, kendilerini en yakın zamanda Romanya'da ağırlamaktan onur duyacaklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Romanyalı Öğretim Üyeleri, Ahmetli MYO'da Ders Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement