Romen Kuş Gözlemcilerden Ziraat Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Romen Kuş Gözlemcilerden Ziraat Odasına Ziyaret

Romen Kuş Gözlemcilerden Ziraat Odasına Ziyaret

Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi ile Romanya’nın Satu Mare şehrinde bulunan Johann Ettinger Lisesinin kuş gözlem gruplarının arasında başlatılan ve AB Comenıus projesi içerisinde kabul edilen “Lets Watch the Birds” projesi kapsamında Didim’e gelen Romanyalı grup, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir’i ziyaret etti.

05.04.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi ile Romanya'nın Satu Mare şehrinde bulunan Johann Ettinger Lisesinin kuş gözlem gruplarının arasında başlatılan ve AB Comenıus projesi içerisinde kabul edilen "Lets Watch the Birds" projesi kapsamında Didim'e gelen Romanyalı grup, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir'i ziyaret etti.

AB Comenıus projesi içerisinde kabul edilen "Lets Watch the Birds" projesi kapsamında Didim'e gelen Romanyalı heyeti içerisinde yer alan Öğretmenler, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir'i ziyaret etti. Romanyalı heyeti Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı İbrahim Gider ile Okul öğretmenlerinden Atilla Aydın eşlik etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir "Didim çok güzel bir ilçe, tarihi ve kültürel yönleriyle turizmi ilçesi, bu noktada Romanya'dan bu tür ziyaretin olması da güzel; bu tür kaynaşma ve dayanışma noktaları bizleri de memnun etti" derken, konuklara Didim tarımı hakkında kısaca bilgiler verdi.

Romanya Johann Ettinger Lisesi adına konuşan Okul Müdürü Mavia Reiz ise kendilerini ağırladıkları için Oda başkanına teşekkür ederken, "Bazı arkadaşlarımız ilk kez Didim'e geldi. Onlar da beğendi; güzel bir proje oldu. Bu tür ziyaretler bizi memnun etti" dedi.

Ziyaretin sonunda Oda Başkanı Gökdemir Romanyalı öğretmenleri kendine ait Zeytin Ocağı firmasının zeytin yağlarından hediye ederken, Romanyalı heyet adına Proje koordinatörü Öğretmen Graur Mavia Gökdemir'e kendi ülkelerini tanıtıcı bir hediye çantası verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Romen Kuş Gözlemcilerden Ziraat Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement