Ronaldinho Atletico Mineiro ile Olan Sözleşmesini Feshediyor - Son Dakika
Spor

Ronaldinho Atletico Mineiro ile Olan Sözleşmesini Feshediyor

Ronaldinho Atletico Mineiro ile Olan Sözleşmesini Feshediyor

Atletico Minerio ile sözleşme yenileyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.

31.01.2014 15:42  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda kulübü Atletico Minerio ile sözleşme yenileyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho’nun Beşiktaş’a transferi konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.

Ronaldinho’ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Brezilyalı futbolcunun, sözleşme şartlarına ilişkin yükümlülüklerini yerine getiremeyen kulübü Atletico Mineiro ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığı iddia edildi. Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil ile görüşen Ronaldinho’nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis’in, sözleşme feshi için gereken 200 bin dolarlık cezayı ödeyeceği ve yıldız futbolcuyu daha önce renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş ile yeniden masaya oturacağı öne sürüldü.

Konuyla ilgili olarak Roberto Assis’in bugün TSİ 16.00'da Brezilya basınına açıklamada bulunacağı bildirildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Çin ve Dubai’den gelen teklifleri reddeden Ronaldinho’nun, kendisini büyük bir kararlılıkla transfer etmek isteyen Beşiktaş’a “evet” diyeceği, Assis’in, siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi ile dün gece boyunca telefon trafiği yaşadığı, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı hafta başı Türkiye’ye getireceği de iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ronaldinho Atletico Mineiro ile Olan Sözleşmesini Feshediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement