"Ronaldinho İki Drogba Eder" - Son Dakika
Spor

"Ronaldinho İki Drogba Eder"

"Ronaldinho İki Drogba Eder"

Spor yazarı Hıncal Uluç, Beşiktaş'ın olası Ronaldinho transferini değerlendirdi.

07.01.2014 08:22  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah gazetesindeki köşesinde Beşiktaş’ın yakından ilgilendiği Ronaldinho transferi hakkında görüş bildiren Hıncal Uluç, şu ifadeleri kullandı:

“Ben o konudaki fikrimi söyleyeyim; fevkalade iyi bir transfer... Menajerinin, abisinin istediği para; 6.5 milyon Euro... O da büyük bir para değil.

Galatasaray'ın aldığı ve hiçbir işe yaramayan adamlarına ödediği 8 milyon, 10 milyon Euro'ların yanında bir şey değil.

Ronaldinho, futbol düzeyi ve futbol kalitesi bakımından iki Drogba eder.

1- Ronaldinho, hem oynayan hem oynatan bir adam. Drogba gibi ileride bekleyip, top önüne düşerse kaleye atan bir adam değil.

2- Ronaldinho, uluslararası anlamda Drogba'dan çok daha büyük bir şöhret. Beşiktaş'a yepyeni bir hava getirir; yepyeni bir heyecan getirir. 2000 yılından beri tribünlerde maç seyretmekten vazgeçmiş ben bile, kalkıp 'Ronaldinho'yu çıplak gözle göreyim' diye maça gidebilirim. O kadar heyecanlı bir isim.

3- Ronaldinho, dünya futbolunun en büyük yıldızıydı. O varken, ne Ronaldo'nun adı geçiyordu; ne Messi'nin... Buna rağmen, kendi hataları ve kişisel yanlışları yüzünden, Avrupa'dan kovulur gibi Brezilya'ya gitti. Şimdi yeniden Avrupa'da oynamak istiyor. 'Siz beni harcadınız ama ben daha ölmedim' demek istiyor. Bunun için, bir Avrupa takımına ihtiyacı var.

Avrupa takımlarından hiçbiri, ona talip değil; Beşiktaş'ın dışında...

Bu yüzden Beşiktaş'ta, 'Beşiktaş bir şey olsun' diye değil; adını yeniden anıtlaştırmak için oynayacak. Böyle bir Ronaldinho gelecek. Para falan yok gözünde... O paraların hepsini, Brezilya'da da teklif ediyorlar zaten... Ben, gerçekleşmesi halinde Ronaldinho transferinin Beşiktaş'a maddi-manevi çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum.”

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor 'Ronaldinho İki Drogba Eder' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement