Ronaldinho'yu Rahat Bırakmıyorlar - Son Dakika
Spor

Ronaldinho'yu Rahat Bırakmıyorlar

Ronaldinho\'yu Rahat Bırakmıyorlar

Barcelona'dan ayrıldıktan sonra kariyeri oldukça hızlı bir şekilde düşüşe geçen Ronaldinho'ya Afrika'dan talip çıktı.

28.11.2014 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kabuscorp Kulübü Başkanı Benedicto Kangamba, Angola ekibinin Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu transfer etmek istediklerini itiraf etti.

Son yıllarda adı sıkça Beşiktaş ile de anılan Ronnie, yaklaşık iki ay önce Meksika Liga MX ekiplerinden Queretaro ile iki senelik sözleşme imzalamıştı.

Daha önce bir başka Brezilyalı efsane Rivaldo'yu 2012'de kısa süreliğine kadrosuna katan Kangamba, kariyerinin son demlerini yaşayan bir diğer yıldız Ronaldinho'yu da Angola'ya getirmek istediğini açıkladı.

Yoğun bir çaba harcadıklarını belirten Kangamba, Lusa'ya verdiği demeçte, "Ronaldinho'nun menajeriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Niyetimiz en azından bir seneliğine Kabuscorp formasını giymesi... Bu tarz futbolcularla CAF Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir, Kulüpler Dünya Kupası'nda oynayabilir ve böylece Avrupa takımlarıyla karşı karşıya gelebiliriz. Bu her kulüp başkanının hayalidir." şeklinde konuştu.

Kariyerine Gremio altyapısında başlayan Ronaldinho, Avrupa serüvenine ise PSG çatısı altında start verdi. Fransız kulübünden 2001'de ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutan tecrübeli yıldız, Camp Nou'da birbirinden başarılı beş sene geçirmiş ve bu süre boyunca dünyanın en iyi futbolcusu olarak lanse edilmişti.

Daha sonra AC Milan, Flamengo ve Atletico Mineiro formaları giyen Brezilyalı'nın son durağı ise Queretaro olmuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldinho'yu Rahat Bırakmıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali gel: Bi cacik olmaz ondan. Bjk'ye gelmedi iyide oldu. Beter olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement