Ronaldo: Arda'nın Transferi Herkesi Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Ronaldo: Arda'nın Transferi Herkesi Şaşırttı

Ronaldo: Arda\'nın Transferi Herkesi Şaşırttı

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Arda Turan için "Transferi gerçekten herkesi şaşırttı. Ocak'a kadar oynamaması üzücü. Umarım bir çözüm bulunur." dedi.

16.10.2015 09:05  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol devi Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, 'Altın Ayakkabı Ödül Töreni' için Madrid'de düzenlenen törende çarpıcı açıklamalar yaptı.

"TRANSFERİ HERKESİ ŞAŞIRTTI"

"Arda'yı çok beğeniyorum." diyen Ronaldo, "Yetenekleriyle İspanya Ligi'ne renk katıyor. Transferi gerçekten herkesi şaşırttı. Ocak'a kadar oynamaması üzücü. Hem bir futbolcu hem de futbolsever olarak böyle düşünüyorum. Herkes onun sahada olmasını istiyor. Umarım bir çözüm bulunur." dedi.

"SEYİRCİNİZ RENK KATAR"

İzlanda maçından sonra Fransa vize alan Ay-Yıldızlı ekibimiz için güzel sözleri sarf eden "Elemelerin son bölümünde Türkiye'nin yaptığı müthiş çıkış övgüye değer. Açıkçası finallere kalmanız beni sevindirdi. Türkiye zaten bunu hak etti. Türk seyirciler şampiyonaya renk katacaktır. Türkiye'ye ve özellikle Arda'ya turnuvada başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

MESSI'Yİ RAKİP SAYMADI

Aldığı ödül hakkında konuşan Ronaldo, "ESM (Avrupa Spor Medyası) Ödülü'nü almak benim için çok önemli. 1-2 Avrupa Gol Krallığı Ödülü alırım diye düşünüyordum ama 4 oldu. Umarım seneye de alırım ama önemli rakiplerim var. Rooney'yi beğeniyorum, Aguero çok formda ve Lewandowski adeta şov yapıyor. Benzema da gününde olursa çok tehlikeli." diye konuştu. (Kaynak: Fanatik)

Son Dakika Spor Ronaldo: Arda'nın Transferi Herkesi Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • amed serhildan: Messi zaten sana rakip olamaz hem adamlikta hem karekterde hemde topta sana rakip olamaz messi. Sen kralsin gerisi yalan 46 7 Yanıtla
  • nalan : Aferin sana. kralsın 17 1 Yanıtla
  • (Fenerbahçeli): Ronaldo Adamdır 16 1 Yanıtla
  • ismail: adam king messiyi adamdan saymıyo adam adam cr7 <3 9 3 Yanıtla
  • by: messssiiiii 2 10 Yanıtla
  • gözde: İşte müslüman olmayı hakedenlerden biri o muhteşem şahsiyet karşınızda Christiano Ronaldo 0 0 Yanıtla

Advertisement