Ronaldo Atıyor, Real Yine Farka Koşuyor! 5-1 - Son Dakika
Spor

Ronaldo Atıyor, Real Yine Farka Koşuyor! 5-1

Ronaldo Atıyor, Real Yine Farka Koşuyor! 5-1

Portekizli yıldızın parladığı gecede Real, Elche'yi farklı mağlup etti ve camianın üzerinde oluşan kara bulutları tamamen dağıttı.

23.09.2014 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'da 5. hafta karşılaşmaları açılış maçında farklı Deportivo galibiyetiyle moral bulan Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Elche'yi konuk etti.

Mücadele oldukça tempolu başlarken, ilk çeyrekte net pozisyonları bulan taraf Elche oldu. Henüz 5. dakikada kazanılan serbest vuruşta Victor Rodriguez'in vuruşu baraja çarparken, Navas köşeye iyi uzanarak topu kontrol etmeyi becerdi.

Elche akın akın gelmeye devam ederken, Victor'un güzel ara pasında Marcelo müdahale etti. Brezilyalı'nın ters pası direği sıyırarak kornere çıktı. Konuk ekip rakip kalede etkili olmaya devam ederken, Ronaldo bu sefer kendi kalesinde gole neden oldu. Mosquera'nın arka direkte kontrol ettiği top Portekizli süperstarın eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

15. dakikada topun başına geçen Edu Albacar net bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Ancak Real Madrid'in gole cevabı fazla gecikmedi. Golden sonra uyanan Los Galacticos'ta James'in sağ kanattan yaptığı ortaya Bale iyi hareketlendi ve ön direkte güzel bir kafa vuruşu yaparak maça denge getirdi.

Dakikalar 28'i gösterirken bu sefer penaltı kazanan ekip Real Madrid oldu. Marcelo ceza sahası içi sol çizgisi yakınlarında rakibinin müdahalesiyle tartışmalı bir penaltı kararı kazandı. Beyaz noktanın başına gelen CR7, topu sağ doksana yolladı ve takımını öne geçirmeyi başardı.

Golden sadece 4 dakika sonra baskılarını sürdüren Real, Ronaldo ile 3. golü buldu. Marcelo'nun sol kanattan içeriye ortasında Portekizli golcü, penaltı noktası üzerinde iyi yükseldi ve aşina olduğumuz kafa vuruşlarından biriyle topu filelerle buluşturdu.

İlerleyen dakikalarda Ronaldo ile etkili olmayı sürdüren Madrid ekibi, kaleci Manu Herrera'yı geçmeyi başaramadı ve devre ev sahibinin 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.RONALDO ATMAYA DEVAM EDİYOR

İkinci yarıya istekli başlayan Elche farkı azaltmak için yüklenerek start verdi. Arka tarafta açıklar vermesine karşın çok adamla hücum etmeye devam eden konuk ekip, Real savunması arasında boşluk bulmakta bir hayli zorlandı. Geçtiğimiz haftaların aksine defansta daha derli toplu bir görüntü sergileyen Los Galacticos geride hataya mahal vermedi.

Sakin geçen devrede 80. dakikada tekrar sahneye çıkan Ronaldo, ceza sahası içi sağ çaprazında yerde kaldı ve takımına bir penaltı daha kazandırdı. Gecede ikinci defa beyaz noktanın başına geçen CR7, topu ağlarla buluşturarak kendisinin 3. ve takımının 4. golünü kaydetti.

Kalan dakikalarda temposuz futbol devam ederken, Ronaldo uzatmalarda tekrar sahneye çıktı. Bale'in müthiş ara pasında göbekten kaleciyle bir anda karşı karşıya kalan Ronaldo, Herrera'nın kolunun altından topu filelerle buluşturdu ve skoru tayin etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldo Atıyor, Real Yine Farka Koşuyor! 5-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement