Ronaldo: Dünyanın En İyisi Benim - Son Dakika
Spor

Ronaldo: Dünyanın En İyisi Benim

Ronaldo: Dünyanın En İyisi Benim

Cristiano Ronaldo, Messi'nin 2015'te kazandığı başarıların kendisini ilgilendirmediğini söylerken, "Dünyanın en iyi oyuncusu benim" yorumunu yaptı.

03.11.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Fransız El Pais gazetesine iddialı konuştu. Messi'nin 2015'te kazandığı başarıların kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Ronaldo, "Dünyanın en iyi oyuncusu benim" yorumunu yaptı.

"DÜNYANIN EN İYİ BENİM"

Cristiano Ronaldo, Dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu iddia etti. El Pais gazetesine konuşan Portekizli yıldız, Altın Top'ta da yarıştığı Lionel Messi'nin geçen yıl kazandığı kupaların kendisini ilgilendirmediğini söylerken, "Dünyanın en iyi oyuncusu benim" dedi.

"SON 8 YILDIR ZİRVEDEYİM"

Son 8 yılına bakıldığında her zaman zirvede olduğunu kaydeden Ronaldo, "Bunu başarmak zordu. Bunu başaran bir kişi söyleyin. Bunlardan başka 1 numara veya 2 numara olmak, küçük detaylar. Kupa kazanıp kazanmamak da öyle" diye konuştu.

"BELKİ SİZİN İÇİN EN İYİSİ MESSI'DİR AMA..."

Lionel Messi ile karşılaştırılmasını da değerlendiren Portekizli yıldız, "Belki sizin için Messi en iyisidir; ancak bana göre en iyisi benim. Herkes bunu bizim açımızdan düşünmeli. Kariyerimde çok şey başarmamın nedeni de bu" ifadelerini kullandı.

MESSI İTİRAFI

Messi'nin aldığı Altın Top ödüllerini izlemenin kendisi için zor olduğunu vurgulayan Ronaldo, "Gala'ya neden gitmek zorundayım diye de düşündüm" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldo: Dünyanın En İyisi Benim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Akın 68: Senin boyun postun yeter israil kafirlere rest cektinta o yeter aslanim birgun seni BJK Bekleriz 18 0 Yanıtla
  • ASLAN DENİZ: SEN KIYAMET KOPANA KADAR SÖYLE Kİ EN İYİSİ BENİM BOŞ.DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU MESSİDİR.SENİ ANCAK DÜNYANIN EN UKALA FUTBOLCUSU OLARAK ADLANDIRABİLİRİZ.MESSİDEN BİRGÜN OLSUN DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU BENİM LAFINI DUYDUNUZMU... 5 12 Yanıtla
  • Cemşit :)): tartışmasız en iyisidir bence hem karakter olarak hemde futbol olarak 15 1 Yanıtla
  • abc : adam harbiden en iyi 13 1 Yanıtla
  • RonalDO1Numara: Türkiye arkanda RONALDOOOO 13 1 Yanıtla
  • x: lan sensin tabiki de 12 1 Yanıtla
  • Salih: Bence en iyi ve en karekter lisin sen 11 0 Yanıtla
  • Adimiz: Tabiki de sensin 8 2 Yanıtla

Advertisement