Ancelotti, Ronaldo'nun Transfer Olacağı Yönündeki Haberleri Yalanladı - Son Dakika
Spor

Ancelotti, Ronaldo'nun Transfer Olacağı Yönündeki Haberleri Yalanladı

Ancelotti, Ronaldo\'nun Transfer Olacağı Yönündeki Haberleri Yalanladı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Ronaldo'nun Manchester United'a gideceği yönündeki haberleri yalanladı, "Bu iddialar hiçbir şey ifade etmiyor" dedi.

26.09.2014 21:00  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ada basınında Ronaldo ile ilgili çıkan bomba iddiaya Real Madrid cephesinden çabuk bir cevap geldi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, Cristiano Ronaldo'nun yakın gelecekte eski takımı Manchester United'a dönüş hazırlığı yaptığı ve Kırmızı Şeytanlar'ın bu rüya transfer için 200 Milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti.

MANU'DA 292 MAÇTA 118 GOL ATMIŞTI

6 sezon Manchester United forması giyen ve 292 resmi maçta 118 gol kaydeden Ronaldo, 2009 yazında 94 Milyon Euro karşılığında Real Madrid renklerine bağlanmıştı.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Portekizli yıldız hakkında çıkan haberlere tepki göstererek taraftarlarının yüreğine su serpti.

"RONALDO, REAL MADRID'DE OLDUĞU İÇİN MUTLU"

İtalyan teknik adam yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Ronaldo'suz Real Madrid'i düşünemiyorum. Bu iddialar hiçbir şey ifade etmiyor. Madrid'de olduğu için mutlu. Real Madrid kulübü ve taraftarları da Ronaldo ile birlikte olmaktan heyecan duyuyor.

"TARTIŞMASIZ DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU"

Ronaldo şu an tartışmasız dünyanın en iyi futbolcusu. Onu savunmak çok zor ve onun gibi birine sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Karakteri, arzusu ve kişiliğini ortaya koyarak oynuyor. Takımın lideri. Onu hem fizik hem de mental olarak hazır tutmalıyız çünkü size kupalar kazandıracak bir futbolcu."

2018'E KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Real Madrid ile 2018 yazına kadar mevcut sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu, İspanyol ekipte 254 resmi maçta 265 gol kaydederek olağanüstü bir istatistik tutturmuş durumda.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti, Ronaldo'nun Transfer Olacağı Yönündeki Haberleri Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement