Ronaldo: Messi Rekabeti Hayatımın Bir Parçası... - Son Dakika
Spor

Ronaldo: Messi Rekabeti Hayatımın Bir Parçası...

Ronaldo: Messi Rekabeti Hayatımın Bir Parçası...

Portekizli yıldız, basında Lionel Messi ile aralarının bozuk olduğu yönünde çıkan haberlerden bir hayli rahatsız...

28.08.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'in Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, Barcelonalı Lionel Messi ile aralarının bozuk olduğu haberlerine itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Son yılların futbol dünyasına damgasını vuran Ronaldo ve Messi, günümüzün en iyi iki futbolcusu olarak gösteriliyor. Ballon d'Or ödülünü son 6 senedir aralarında paylaşan ikilinin büyük bir seven kitlesi bulunuyor.

Arjantinli yıldız ile aralarının iyi olduğunu belirten Ronaldo, Marca'ya verdiği demeçte, "İkimizin arası bozuk olduğu söyleniyor. Bizler meslektaşız ve aramızda gayet iyi bir profesyonel bağ var. Bazı arkadaşlarımla dışarıda da görüşüyoruz ancak bu Messi ile sık sık bir araya geldiğim anlamına gelmiyor." şeklinde konuştu."ASLINDA AMACIMIZ AYNI"

Aynı amaç için fakat farklı takımlarda mücadele ettiklerini vurgulayan Portekizli, "O kendi kulübü için, ben kendi kulübüm için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Evet aramızda bir rekabet var ve hatta bu rekabet hayatımın bir parçası. İnsanların bizi kıyaslaması gayet normal. Bu Formula 1'de de oluyor. Herkes Ferrari ile Mercedes'i kıyaslıyor. Bu sadece Real'e geldiğimden beri değil. Manchester'dayken de olan bir şeydi." ifadelerini kullandı.

Haklarında çıkan haberleri komik bulan yıldız oyuncu, "Umarım bu çıkan haberlere ikimiz de gülüyoruzdur. Sonuçta futbol bir oyun. Oynamaktan zevk alıyoruz ve izleyenlere keyif vermeye çalışıyoruz. Bu rekabete pozitif yönden bakmak lazım." dedi.

2014-15 sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Ronaldo, şu ana kadar oynadığı 4 maçta rakip fileleri 3 defa havalandırdı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldo: Messi Rekabeti Hayatımın Bir Parçası... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement