Ronaldo'dan Gala Gecesinde Rekor Denemesi - Son Dakika
Spor

Ronaldo'dan Gala Gecesinde Rekor Denemesi

Cristiano Ronaldo'nun hayatını konu alan belgesel filmin galası Londra'da gerçekleştirildi. Ronaldo, bu sırada 'dünya selfie rekoru' denemesi yaptı.

10.11.2015 12:52  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sporseverlerin merakla beklediği 'Ronaldo' filminin galası İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Portekizli yıldızın hayatının anlatıldığı belgesel filmin galasına eski teknik direktörü Sir Alex Ferguson da katıldı. Cristiano Ronaldo, gala öncesi hayranlarıyla uzun süre "selfie" yaptı.

MİSİLLEME YAPTI

Ronaldo, galaya annesi ve çocuğuyla birlikte katıldı. Ronaldo'nun bu denemesi bir dönem eski sevgilisi Irina Shayk'la aşk yaşadığı iddia edilen ve selfie rekorunu elinde bulunduran Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'a misilleme yaptığı yorumlarına neden oldu.

REKOR PEŞİNE DÜŞTÜ

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun hayatını anlatan "Cristiano Ronaldo" belgeseli dün akşam vizyona girdi. Filmin tanıtımı Londra'dan yapılırken Ronaldo, burada da bir dünya rekorunun peşine düştü. Portekizli futbolcu. 3 dakika içinde en fazla selfie çeken kişi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için yüzlerce hayranıyla seri halde fotoğraf çekmeye başladı. Ronaldo'nun rekoru kırıp kırmadığı yapılacak inceleme sonunda netlik kazanacak.

SELFIE REKORUNUN SAHİBİ "KARA KEDİ" İLAN EDİLMİŞTİ

Selfie rekoru 'The Rock' olarak da bilinen Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'a ait. Cristiano Ronaldo'nun Irina Shayk'la ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Johnson, San Andreas filminin galasında rekorun sahibi oldu.

SELFIE ŞAMPİYONU

The Rock 3 dakikada 75'den fazla fotoğraf çekerek Guinness Rekorlar Kitabına selfie şampiyonu olarak girdi.

İŞTE GALA GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR











Ronaldo\'dan Gala Gecesinde Rekor Denemesi

Son Dakika Spor Ronaldo'dan Gala Gecesinde Rekor Denemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Akçay : Messi nin tirnagi olamaz hem Futbolda hem karakterde 0 3 Yanıtla

Advertisement