Ronaldo'nun Reklamı İçin Belediyeler Engel Koydu - Son Dakika
Spor

Ronaldo'nun Reklamı İçin Belediyeler Engel Koydu

Ronaldo\'nun Reklamı İçin Belediyeler Engel Koydu

Cristiano Ronaldo'nun adını taşıyan iç çamaşırlarının reklamlarına, belediyelerin "Fotoğrafların müstehcen" olması gerekçesiyle izin verilmedi.

15.04.2014 19:40  Güncelleme: 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun iç giyim ürünlerinin dünya üretimini ve yurtiçi satışını gerçekleştiren Selga Tekstil, ilginç bir sansürle karşı karşıya kaldı. Ronaldo'nun kendi adını taşıyan iç çamaşırlı reklamlarına Türkiye'de birçok belediye tarafından izin verilmedi.

"FOTOĞRAFLAR MÜSTEHCEN"

Hürriyet gazetesinin haberine göre; dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kendi adını taşıyan iç giyim ürünlerinin reklamına Türkiye'de belediyelerden izin çıkmadı. Ronaldo'nun iç giyim ürünlerinin dünya üretimini ve yurtiçi satışını gerçekleştiren Selga Tekstil, billboard ve reklam panolarını kullanmak isteyince birçok belediye "Fotoğraflar müstehcen" diye onay vermedi.

"RONALDO'NUN LİSANSI BİZDE"

Cristiano Ronaldo'nun, Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Selga Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Uğurlu, "Ronaldo'nun iç giyim fotoğraflarını Türkiye'de kullanmak için lisansa sahibiz. Birçok reklamda da kullanabiliyoruz. Billboard ve reklam panolarında da yer almak istedik. Türkiye'deki bazı belediyeler buna izin vermiyor. Reklamı çok açık bulduklarını belirtiyorlar. Ancak, Türkiye'de de milyonlarca hayranı bulunan Ronaldo'nun iç giyim ürünlerine ilgi çak fazla" dedi.

"ZONGULDAK'TA YÜZDE 65'İNİ ÜRETİYOR"

Ronaldo'nun tüm dünyada satılan iç giyim ürünlerinin yüzde 65'ini Zonguldak'ta bulunan fabrikada ürettiklerini anlatan Aykut Uğurlu, şu bilgileri verdi:

"Ronaldo'nun iç giyim ürünleri Avrupa başta olmak üzere 27 ülkede satışa çıktı. En çok İspanya'da satılan bu ürünler kısa sürede 4 milyon adetlik satış rakamına ulaştı. İngiltere, Almanya ve İtalya da önemli bir pazar. Türkiye'de 46 noktada satışta. Ronaldo'nun ürünlerine Asya ülkelerinden de çok ciddi talep var. Üretim Türkiye dışında bir de Çin'de gerçekleşiyor."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldo'nun Reklamı İçin Belediyeler Engel Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • cengiz bayraktar: kesin chp anayasa mahkemesine götürür belediyenin bu kararlarını 40 13 Yanıtla
  • broooo: bayanlar eve varınca 52 çeker :D 15 7 Yanıtla
  • bora: Cengiz Bayraktar,bir bak bakalim 13 yasindaki kiza tecavuz eden hangi partinin belediye baskani? Ulan dunyaya meteor dusse chp dusurdu diyecek kadar cahil ve yozbazsiniz.Not;Turk oglu Turkum ve bundan gurur duyuyorum.Arap yalamasi olacagima onurumla olurum . 5 3 Yanıtla selam: Müslüman bir ülkede böyle bir kararın alınması ne derece doğruysa senin bu ucuz siyasi anlayışın o derece yanlış..arkadaşım evinde bu şekilde dolaşan kaç türk varki olayı milliyetçiliğe addediyorsun gerçekten yazık dini kaideler ahlakın bütününü kapsar bunun arabı türkü kürdü olmaz ki ? Müslüman bir ülkedeyiz her kim bu kararı almışsa ben bunu destekliyor ve tebrik ediyorum.. 0 0
  • JOJO: BENDE BALKONA ATLETLE ÇIKMAYA UTANIYOM VAY ANASINI YA 1 0 Yanıtla
  • KIYAMET YAKLASIYOR: BURASI BiR MÜSLÜMAN ÜLKESi !!!BU DEVLET SiZiN O YOBAZ VEYA GERiCi DEDiGiNiZ iNSANLARIMIZ TARAFINDAN KURTARILDI !!!!!!!BÖYLE AHLAKSIZ $EYLERi ZALiM (SÖZDE MEDENi) CHP MÜSAADE ETMi$TiFAKAT HAK GELDi BATIL YIKILDI !!!ARTIK BÖYLE AHLAKSIZ EDEPSiZ $EYLERE TÜRKiYEDE iZiN VERMEYECEGiZ !!!!!!!BEN AVRUPALIYIM VEYA GAVURUM DiYENLER GiDER GAVUR ÜLKESiNDE YA$AR, BUNU HERKES BEYNiNiN BiR KÖ$ESiNE YERLE$TiRSiN ARTIK !!!!!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement