Ronaldo, Real Madrid'de Bırakacak - Son Dakika
Spor

Ronaldo, Real Madrid'de Bırakacak

Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, adı PSG ile Manchester United'la anılan Portekizli futbolcunun kariyerini Real Madrid'de sonlandıracağını söyledi.

24.11.2015 09:58  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'de kötü bir dönemden geçen Cristiano Ronaldo için transfer haberleri de çıkmaya devam ediyor. Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, transfer haberlerine son noktayı koydu.

"REAL'DE SONLANDIRACAK"

Manchester United'ın yanı sıra ismi PSG'yle de anılan 30 yaşındaki Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Fransa'da bir televizyon kanalına bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mendes: "Bu imkansız. Ronaldo kariyerini Real Madrid'de sonlandıracak." diye konuştu.

3 MAÇTIR KAYIP

Bu sezon tüm kulvarlarda toplam 13 gol atan Ronaldo 3 maçtır skor üretemiyor. Portekizli futbolcu kaybedilen Sevilla ve Barcelona karşılaşmalarında sergilediği futbolla eleştiri toplamıştı.

Ronaldo, Real Madrid\'de Bırakacak

Son Dakika Spor Ronaldo, Real Madrid'de Bırakacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • öz CİZRELİ: Ronaldo müslümanlarla empati yaptığı için müslümanlar tarafından sevilir.iyi şanslar 8 1 Yanıtla
  • ZEHRAYA AŞIK GENÇ: Sadece başlığı okudum > Bunu haber yapanlar HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Uzun ince bir yolda,gidiyorlar gündü 0 4 Yanıtla
  • HatuniZimmmmm;) : herkesin kötü olduğu dönemler vardır hep en iyisini beklemek sacma oda bir insan neyi eleştiriyorlarmş aptallar adamda yaş 30 artık yorulur bünye nkdr sacma insanlar var hayatta 2 1 Yanıtla
  • csnvrec: Bursa ya gel. 0 2 Yanıtla

Advertisement