Ronaldo'ya 12 Maç Ceza Gündemde - Son Dakika
Spor

Ronaldo'ya 12 Maç Ceza Gündemde

Real Madrid'in Cordoba'yı 2-1 yendiği maçta, Edimar'a vurduğu için kırmızı kartla oyun dışı kalan Cristiano Ronaldo'ya, 12 maç men cezası gündemde.

27.01.2015 07:49  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya spor basınında gündem, Cordoba ile oynanan lig maçında kırmızı kart gören Real Madrid'in yıldızı Ronaldo.

12 MAÇ CEZA

İspanyol basınında, Portekizli yıldızın ağır bir ceza ile karşı karşıya olduğu yazıldı. Gazetelerde, Edimar'a attığı tekme nedeniyle kırmızı kart gören Ronaldo'nun, 12 maç ceza alabileceği iddia edildi.

AŞIRI SALDIRGANLIK VAR MI YOK MU ?

Adı geçen ceza için, disiplin komitesinin Portekizliyi 'aşırı saldırganlık' nedeniyle şuçlu bulması gerekiyor ve iddia da komitenin bunu yapacağı yönünde. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi ise, karşılaşmanın hakemi Alejandro Hernandez'in kırmızı kart için tuttuğu raporda, 'aşırı saldırganlık' konusuna yer vermediğini yazdı.

ATLETICO VE BARÇA MAÇLARINDA YOK

Ronaldo'nun alacağı ceza birkaç gün içerisinde açıklanacak. İddia edildiği gibi 12 maçlık bir ceza durumunda Ronaldo'nun forma giyemeyeceği maçlar arasında Atletico Madrid ve Barcelona karşılaşmaları da var.


"FAZLA CEZA VERMEYİN"

Real Madrid'in Cordoba'yı 2-1 yendiği maçta, Edimar'a vurduğu için kırmızı kartla oyun dışı kalan Cristiano Ronaldo'ya, rakip oyuncudan destek geldi. Edimar, Ronaldo'ya 3 maç men cezası verilmemesini istedi.

EDIMAR'DAN RONALDO'YA DESTEK

Ronaldo'nun hareketi için hakem raporunda kasıtlı yapıldığına dair bir bir ifade yer almazken, bu ifadeler doğrultusunda Real'in yıldızı sadece bir maç cezayla kurtulabilecek. Edimar da buna göndermede bulunarak golcü oyuncunun fazla ceza almamasını söyledi.

Ronaldo\'ya 12 Maç Ceza Gündemde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldo'ya 12 Maç Ceza Gündemde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hagi: Hagi'yi hatırladım ne de olsa cinconlu. 12 24 Yanıtla
  • Brn: Şımardı hatta futbol hayatinı bitirin 10 21 Yanıtla
    mossi: :):):) 2 6
  • TC Yıldırım: O bir Fenerbahçe ruhu taşıyor. . . 9 19 Yanıtla
  • soytarı reynaldo ulea: Önceden de bir çok kişi bu herifi sevmezdi ama ben hep taktir eder beğenirdim. Profesyonelliğine ve disiplinine hayrandım. Ama geçenlerdeki ödül töreninde goril misali bağırması ve bu son hareketi bitirdi kendini. Artık emre belözoğlu kadar olmasa da nefret ettiğim oyuncular arasında. 7 15 Yanıtla
  • Efeler: Adama arkadan hareket var kimse ondan bahsemiyor 6 4 Yanıtla

Advertisement